X

La Senat se va dezbate un regulament al Comisiei Europene ce va permite cuplurilor de homosexuali să adopte copii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Senatul va dezbate săptămâna aceasta o propunere de Regulament al Consiliului Uniunii Europene (COM 695/2022) prin care se urmărește promovarea ideologiei LGBT și se creează cadrul propice pentru a permite cuplurilor formate din persoane de același sex să adopte copii.  Anunțul a fost făcut de către senatorul AUR Sorin Lavric în cadrul unei conferințe săptămânale de lucru a Alianței pentru Unirea Românilor.

Comisia European a publicat, pe 7 decembrie 2022, propunerea de Regulament al Consiliului privind competența, legea aplicabilă, recunoașterea hotărârilor judecătorești și acceptarea actelor autentice în materie de filiație și privind crearea unui certificat de filiație european.

Acest document a stârnit îngrijorare în rândul societății civile încă de la publicare, astfel că Asociația Pro Vita a transmis un punct de vedere către Comisia Europeană în care atrage atenția că inițiativa de recunoaștere transfrontalieră a filiației ar putea exacerba și mai mult diviziunea din sânul Uniunii pe tema legislației familiei.

„Adoptarea unui Regulament reglementând acest subiect ar pune practic unele state membre în fața obligației de a redefini căsătoria, familia și înțelesul noțiunii de părinte, astfel sacrificând respectul pentru competența națională suverană și pentru diversitatea culturală”, punctează reprezentanții asociației.

Alianța pentru Unirea Românilor va vota împotriva acestui COM

Sorin Lavric a afirmat că, la fel ca în cazul Pl-x 145/2023, și de această dată există un scop care nu transpare decât la o analiză atentă a propunerilor înaintate de către Consiliul UE. Astfel, deși scopul este de a proteja copii, de fapt, se urmărește este extinderea definiției familiei până la desființarea ei. În plus, în acest COM apare în mod explicit promovarea curentului LGBT. Prin urmare, AUR va va vota contra acestui COM, ținând cont că nu se mai pot introduce amendamente/modificări. „În materie de familie și filiație legislația națională să aibă întotdeauna întâietate față de cea europeană”, au reiterat reprezentanții AUR.

În context, Sorin Lavric a afirmat că partidul AUR, alături de consilieri, a formulat două obiecții la această propunere a Comisiei Europene în cadrul ședinței Comisiei pentru Afaceri Europene, după cum urmează:

  • familia să fie definită într-un mod precis după tiparul clasic, să se elimine expresia „protejarea copilului indiferent de tipul de familie” pentru că această expresie ambiguă – „indiferent de tipul de familie”- deschide de fapt poarta către orice tip de familie, adică se dă posibilitatea adopției copiilor de către cuplurile de homosexuali și de către partenerii de același sex sau de alte orientări.
  • am cerut să elimine promovarea explicită a LGBT-ului din acest COM. Președintele Comisiei pentru Afaceri Europene, Vasile Dâncu, a fost cât se poate de cooperant, ne-a introdus aceste obiecții, însă termenul de depunere a opiniei comisie către Bruxelles a fost depășit, astfel încât Comisia Europeană nu va lua în seamă observațiile noastre, a explicat senatorul Lavric.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Nu stiu cum se face ca “termenul de depunere a opiniei comisiei către Bruxelles ” e întotdeauna depasit si deci “nu se mai poate face nimic “, mai ales când e vorba de familie . Foarte bataiosi parlamentarii români , mai ales din gura.
    Homosexualii sunt o aberatie de la legile naturale , ei sunt fabricati la comanda de expertii in inginerie sociala si chirurgie plastica – endocrinologie-psihiatrie ai institutelor occidentale de profil , în scopul promovarii programului de distrugere a natiunilor si a familiei, a religiei crestine, a libertatii de opinie , preconizat de societatile secrete autohtone si internationale de vreme îndelungata .
    În aceste “cupluri ” de acelasi sex – dar nu chiar, caci problema cromozomiala nu a fost înca rezolvata din câte stiu eu – este evident ca problema majora cu care se vor confrunta copiii este una de identitate sexuala, de aici alte probleme secundare, si tot asa , deci alte generatii descompuse . În plus dar nu în ultimul rând avem de a face cu o situatie de IMORALITATE la care parlamentarii români sunt complici , daca o vor accepta – si o vor face, caci e înscris în fisa postului . Altfel, cine ar fi avut îndrazneala sa propuna asa ceva într-o tara crestina?
    Se pare ca Uniunea Europeana e o organizatie creata în scopul impunerii depravarii bunelor moravuri în tarile ce o constituie , si nu al ducerii unei politici regionale bazate pe acordul comun si liberul arbitru. Am fost dusi în eroare .

  2. Pai, deja se vede cu ochiul liber ordinea legilor satanice pe care le vor implementa slugoii si bestiile dambovitene!
    Mai intai au promulgat legea confiscarii copiilor romani, adica Barnevernet-ul romanesc, apoi urmeaza sa dea legea prin care copii romani luati de la parintii lor biologici vor fi dati pe mainile si pe fundurile cuplurilor de homalai, iar ultima oara vor da si legea prin care copii luati de la parinti vor fi sacrificati pt organe sau ca jertfe ritualice in ceremoniile masonice oculte! Iar romanii stau si nu fac nimic, doar se uita la tv, consuma mici, bere, seminte si asculta manele! “Viitor de aur” tara noastra are, cu bestiile noastre autohtone!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button