X

Mesaj de susținere a micului PATRIOT, Rareș Prisăcariu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Am urmărit cu emoție prestația tânărului Rareș Prisăcariu la „Românii au talent” și nu mi-aș fi închipuit că pot exista reacții negative, vitriolice chiar, împotriva lui și a părinților săi.

Oare părinții ar fi fost acuzați „că-i distrug copilăria”, dacă Rareș recita niște poezii despre „diversitate” sau despre „minunata lume fără țări”? Oare unde a fost corul bocitoarelor de azi, când copiii erau duși prin frig, să zbiere măscări în piețe? Aia nu a fost îndoctrinare? Cum îi apucă grija de copii, pe unii, doar când vine vorba despre Dumnezeu și Țară, dar nu zic nici „pâs” când vine vorba despre pornografie, incultură sau droguri?

Altădată, mărturisirea credinței și cunoașterea valorilor naționale, precum poeziile lui Eminescu, erau firescul: așa am crescut. Așa au crescut și cei care-au făcut România Mare. La 5 ani, Enescu susținea primul concert, iar la 7 ani studia la Conservatorul Vienez. Geniile trebuie încurajate să-și atingă potențialul: dacă era după câțiva rătăciți de azi, părinții lui Enescu erau reclamați că-și chinuie copilul.

Așa că felicitări Rareș, felicitări părinților tăi!

Mergeți pe acest drum, Țara are nevoie de valori!

George Simion

Rareș Prisacariu, copilul din Botoșani care a uimit cu patriotismul său, este câștigătorul celei de-a 13-a ediții a emisiunii Românii au Talent, c.

Publicul a fost cel care a decis, iar marele premiu, în valoare de 120.000 de euro să meargă la Rareș Prisacariu, copilul soților Gina și Marius Prisacariu.

Rareș Prisacariu a recitat impecabil “Interviu cu Dumnezeu”, celebrul text al lui Octavian Paler.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

 1. La Multi si Binecuvântati Ani, Rares !
  Te iubim. Felicitari !
  Bunul Dumnezeu si Maica Sfânta sa te ocroteasca !

  HRISTOS A ÎNVIAT !

 2. Tata lui lucreaza la Consiliul Judetean, pile si relatii. Unchiul e om de afaceri, cate a construit Mall Botosani. Deci, are SPATE.
  Daca e geniu, are cine sa-l sprijine.
  Nu cred ca trebuiau musai 120 000 euro dati unui copil bogat. Nu cred, personal, ca a citit 200 carti. Cât de groase?!!bUn copil ce citeste de la 3 ani câte o carte pe saptamânā, 4 ani, inclusiv in vacante, este greu de crezut! Poate maxim 50 de carti de povesti.

  POZITIV: Promovarea patriotismului român pe cale de disparitie si a Marelui Poet National EMINESCU + le mai da peste nas la propaganda TV !

  BRAVO , totusi! Sa dea banii la orfelinate, la copiii saraci, fara parinti si unchi bogati!

  1. De ce ne place noua, romanilor, sa aruncam cu noroi in orice talent? Oare cati sunt dintre cei cu SPATE care nu stiu sa recite nici macar o strofa dintr-o poezie oarecare? Felicitari, Rares, pentru dragostea ta pentru poezie! Felicitari, parintilor, pentru ca ii cultivati acest talent! Romania are nevoie de oameni care sa creada in valori si sa le cultive. Are mai putina nevoie de cei care vad doar mizerie peste tot. Hristos a Inviat!

 3. toti abjectii au sarit ca arsi cand Micutul Mare a castigat premiul! ilustrii mediocri si semidocti au inceput linsajul mediatic.
  spre dezamagirea lichelelor ,aceste incercari ticaloase nu fac decat sa-l valorifice si mai mult pe micut

 4. Aceasta e România de care avem nevoie: România creștină și curată. Nu satanismul impus de la Brusăl.

 5. Pentru ipocritii care jignesc fara sa se gândeascā @Claudiu si @ Rāzvan:
  Text corectat, din viteza, tastaturii:

  Adica 120 000 euro NU SUNT BUNI DE DONAT LA O CASA DE COPII , din partea familiei bogate?!!

  Am toata admiratia pentru micutzul Rares! , Mai ales ca , voi āstia, sariti mereu cu gura sa vedeti doar ce va place vouā, mizeriilor! Eu nu sunt mizerie , ci un ROMÂN PATRIOT CU FRICA DE DUMNEZEU, ceea ce voi, arogantii si “desteptilor”, NU AVETI! Sā va fie rusine! Voi sunteti mizerii si ipocriti!

  Cu ce drept mā jignitzi, cā am o parere usor diferita de voi, satanelor ipocrite ce sunteti!!!!

  De ce faceti atac la persoanā?!! Nu acceptati decât ce vreti voi, fara nici o criticā , desigur, constructivā!

  Asa credeti voi ca se ajunge la TV si lapromovare in scolile din România , fārā pile si relatii?!!! Stiu o multime de copii si adolescenti foarte DESTEOTI si patrioti si cu EMINESCU in gând si in fapte 24 de ore pe zi, dar nu sunt promovati , ca nu dau cadouri si nu au pile si relatii la invatātoare si directoare sau, mai ales promovare in televiziuni! Am spus si urmatoarele, fara invidie:

  “”””POZITIV: Promovarea patriotismului român pe cale de disparitie si a Marelui Poet National EMINESCU + le mai da peste nas la propaganda TV !
  BRAVO , totusi! Sa dea banii la orfelinate, la copiii saraci, fara parinti si unchi bogati!l””””

  De copiii fara pile de la orfelinate, cine se ingrijeste?!!;

  TOTUSI, un copil de 7 ani, chiar GENIU, NU are cum sa citeasca 200 carti in intervalul 3 ani – 7 ani. Poate a citit 200 de povesti. SA DEA DUMNEZEU sa-i ajute si mai mult!

  ….Si, pe voi āstia, foarte “români”, bogati si cu salarii mari de sekuristi si functionari publici, “vutezu” la tastaturā, nu in fapte in viata realā, care sigur nu ati fost la manifestatii in strada contra legii BARNEVERNET de Romani(k)a, de luare a copiilor din familii, puneti mâna si promovati si copiii care muncesc luni in sir pentru olimpiade si , chiar la Botosani, se scade nota la istorie si promoveaza numai pilele si copiii cu bani!

  Sa vedem si acest aspect!

  FELICITARI LUI RARES! Sincer!

  DOAMNE AJUTĀ!

  1. Sincer, imi pare rau ca mesajul meu a trezit o asemenea reactie si imi cer iertare celor pe care i-am deranjat. A fost o reactie la mesajele negative scrise la adresa acestui copil dupa ce a castigat concursul si nu la mesajul dumneavoastra in particular. Poate nu m-am exprimat foarte fericit. Ziceam si de cei cu SPATE, care sunt totusi de o valoare indoielnica si care sunt promovati, dar care nu se pot asemana in niciun fel cu Rares. Nu am facut pe nimeni mizerabil si nici nu mi-as permite sa jignesc pe cineva in acest fel. Vorbeam despre nevoia de a avea cat mai putini in societate care sa arunce cu mizerii, caci nu putem nega ca sunt multi de acest fel. E o nevoie acuta de a vedea si ce este frumos in tara asta, caci suntem coplesiti de uraciune. Aceasta a fost ideea.
   Sunt ipocrit? Probabil ca mai am multe alte pacate. Daca sunt sau nu o satana, ma rog lui Dumnezeu sa ma ajute sa nu fiu. O seara frumoasa!

 6. Sincer, imi pare rau ca mesajul meu a trezit o asemenea reactie si imi cer iertare celor pe care i-am deranjat. A fost o reactie la mesajele negative scrise la adresa acestui copil dupa ce a castigat concursul si nu la mesajul dumneavoastra in particular. Poate nu m-am exprimat foarte fericit. Ziceam si de cei cu SPATE, care sunt totusi de o valoare indoielnica si care sunt promovati, dar care nu se pot asemana in niciun fel cu Rares. Nu am facut pe nimeni mizerabil si nici nu mi-as permite sa jignesc pe cineva in acest fel. Vorbeam despre nevoia de a avea cat mai putini in societate care sa arunce cu mizerii, caci nu putem nega ca sunt multi de acest fel. E o nevoie acuta de a vedea si ce este frumos in tara asta, caci suntem coplesiti de uraciune. Aceasta a fost ideea.
  Sunt ipocrit? Probabil ca mai am multe alte pacate. Daca sunt sau nu o satana, ma rog lui Dumnezeu sa ma ajute sa nu fiu. O seara frumoasa!

 7. Stati linistiti ca vin initiatorii legii PLX145 si in frunte cu fiRea si purtatorul de vorbe de la patriarhie si in 24 de ore vor propune decaderea parintilor acestui copil din drepturile parintesti si infierea lui de catre primul cuplu de homosexuali nasit de tovarasul banescu aparat cu ferocitate de superiorii lui.

  Vai de tine Romanie, cum iti astepti tu pedeapsa Divina. Cum danseaza dracii pe langa tine, Romanie,

 8. Parintele Cleopa cand era copil nu lua masa pana nu citea o psaltire intreaga. Dupa legea PLX145 af fi fost saltat imediat de Barnevernetul romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button