X

[VIDEO] Fake-newsurile TV din ziua votării PLX145. Așa au făcut și în pandemie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. ORTODOXINFO, Va rog sa publicati un articol in care sa indemnați oamenii sa petitioneze Av Poporului să sesizeze la CCR legea plx145 inainte de promulgare. Este URGENT!

    adresa av. poporului: [email protected]
    text petitie:
    Hristos a înviat!
    Avocatul Poporului poate sesiza Curtea Constitutională pentru PLX 145 ( împotriva familiei și copiilor) înainte de promulgarea ei de căptre președinte. Există șansa să se întâmple asta dacă noi presăm Av. poporului măcar printr-o petiție pe email. Avem datoria aceasta! Vă trimit adresa ( [email protected]) și o sugestie de text: (Stimată doamnă Avocat al Poporului,
    Vă rog cu respect să atacați la Curtea Constituțională a României PLx 145/ 2023, lege votată abuziv în Camera Deputaților la data de 10 mai 2023.
    Această lege este direct îndreptată împotriva cetățenilor români și poate genera numeroase abuzuri.
    PLx 145/2023 permite întregistrarea și prelucrarea datelor personale ale copiilor fără acordul părinților, prin înscrierea automată a minorilor în Observatorul Național al Copilului.
    De asemenea, PLx 45/2023 permite monitorizarea abuzivă și separarea copiilor de familiile lor, după criterii foarte generale și subiective, încălcând drepturile fundamentale și constituționale ale familiei cu privire la drepturile și responsabilitățile părinților în relația cu copiii lor.
    Cu stimă, (semnătura)

  2. Blestemele femei acesteia, ce astazi isi duce copila la groapa fiindca a ascultat de mass-media sistemului si si-a dat-o mortii vaccinand-o, sa fie pe capul vostru nenorocitilor. Acum vreti sa rapiti toti copii din familiile celor ce refuza vaccinarea. Cum de va mai rabda Dumnezeu ? ………………………. …………………………………. …………………………………………. ………………………… DA, A FOST VACCINATĂ – SĂ SPUNEȚI LA TOATĂ LUMEA! Mama elevei din Deva care a murit după un infarct cere lumii să se spună adevărul. Andra Hrubi avea 18 ani. Alte două cazuri de elevi cu infarct, din Botoșani, dintre care unul fatal. Astăzi, un elev de 15 ani a fost la un pas de infarct în sala de clasă, la Botoșani. El a fost transportat la Urgențe, după cum a transmis Antena 3: „Au fost clipe de panică, joi, la una dintre școlile importante din Botoșani. Asta după ce un elev a fost la un pas de a suferi un stop cardiac.” Deși legea pacientului interzice furnizarea datelor bolii cuiva, în acest caz organele locale și cele de presă au fost mai mult decât doritoare în a-i prezenta elevului toate problemele medicale, cum nu aflăm în 99% din morțile subite, dintre care ActiveNews a adunat până acum 777 de cazuri în ultimul an. Detaliile oferite depășesc până și imaginația unui student la Medicină, cu o singură excepție: se uită se ni se spună dacă era sau nu vaccinat, ca în cazul tinerei de clasa a XII-a moartă subit la Deva sau a unui alt elev de clasa a XII-a mort la fel de subit, la Dorohoi, și pe care îl prezentăm mai jos, ca studiu de caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button