X

DIRECTIVĂ din SUA: România să vândă TOT

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Octombrie 2020 – Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman: Romania să vîndă tot ce a rămas neprivatizat

”Astăzi, România are cel mai mare număr de companii deținute integral de stat din Europa – peste 1200.  Are și cel mai mare număr de companii deținute parțial de stat. România trebuie să continue cesionarea și calea către privatizarea completă. Guvernul nu dispune de competențele necesare pentru a crea și conduce eficient și profitabil companiile. Astfel de companii deținute de stat reprezintă o sursă de patronaj politic, de persoane cu conexiuni politice, nepotism și alte mediocrități”.

Noiembrie 2020 – Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, despre importanța privatizării companiilor municipale:

”Astăzi, Ambasadorul Adrian Zuckerman i-a întâmpinat la Ambasadă pe noul Primar al Bucureștiului, Nicușor Dan și pe Prim-ministrul Ludovic Orban. Ambasadorul l-a felicitat pe Primarul Dan pentru câștigarea alegerilor și pentru politica sa de deschidere și transparență. Au mai vorbit și despre importanța privatizării companiilor municipale, care, în ciuda hotărârilor pronunțate în instanță, continuă să funcționeze”.

Mai 2023 – Ne-ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman: Statul ar trebui să renunțe la toate companiile pe care le deține

”Din nefericire, România are, de asemenea, peste o mie de companii de stat care creează o povară enormă care devine din ce în ce mai greu de depășit. Statul ar trebui să renunțe la toate companiile pe care le deține. Făcând acest lucru ar crește profitabilitatea și eficiența acestor companii care ar plăti salarii mai mari și mai multe taxe către guvern”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. nu e nicio directiva

    daca vreti sa manipulati sensul unei declaratii ca sa serveasca platforma dvs politica sau ong-ul dvs asta e cu totul alta poveste

    are dreptul ca oricine sa emita un punct de vedere

  2. Adica, pe principiul: iobagii mamaligari trebuie sa renunte la tot cea au in favoarea noastra, inclusiv la libertatea lor!
    Si sunt convins ca, slugoii, bestiile si satanele autohtone, pe care ii avem drept conducatori, le vor face pe plac stapanilor americani, luand si pielea de pe mamaligari! Asta, doar pana la Revolutie, pt ca dupa aceea situatia se va inversa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button