X

Mesajul IPS Mitropolit Longhin Jar adresat tuturor românilor în seara de Duminica 7 mai 2023

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dragii și iubiții mei ROMÂNI vă mulțumesc din suflet că sunteți cu adevărul. 

Mitropolit Longhin.

Vă iubesc. Îmi este greu. Rugați-vă! Suntem un neam, suntem un sânge, suntem ROMÂNIA! Vă iubesc! Suntem ORTODOCȘI!

Vă rugăm transmiteți mai departe!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. DOAMNE DUMNEZEULE ai milă și grijă de părintele stareț Longhin Jar , de obștea lui și de credincioșii pe care îi păstorește❗
    MAICA DOMNULUI să-l aibă sub Sfânt Acoperământul Său ❗
    🙋‍♂️🙏🇷🇴✝️.

  2. A sustinut Slujba de Înviere/de pe 16 aprilie 2023, pe stil nou, si in lb.românā si in limba ukraineanā.
    DUMNEZEU sā-i dea sānātare si putere de a rezista la tāvālugul antihristic, deoarece , oricum, poporul român doarme: foamea , moartea in masā a copiilor nevinovati si razboiul cu rusii, i-ar scoate in strada la Revolutie pe români, fara cobfiscarra revolutiei de jidani si de sekuristii globalisti satanisti. Dacā românul are ce pune la matz (pāpica suficientā + la unii bāutura / alcool si îmbuibare), nu-i “bai”, mai moate si caprele vecinilor, ca “celelalte”, cu mitrā sau baston ìmbibat in erezia ecumenismului, înca nu mor, deci CINE SA SE UNEASCA, când român cu român se invidiaza si se uraste + ca ne conduc slugile globaliste?!!!

    Cinste lui IPS LONGHIN JAR si muktā sanatate sa apete pe copiii avuti in grija lui! Este unicul arhiereu si preot ortodox român , care mai spune ceva bun, restul toti sunt lepādati de HRISTOS! O mica rezerva am si cu IPS TEODOSIE. Dar, nu mārturiseste destul.

    Asta se întâmplā când statul antihristic plāteste salariile bune ale preotilor. Si când preotii sunt cāldicei sau tac. Lepādare de HRISTOS se chiamā! România nu mai este o natiune si o mare masa de oameni ….

    Unde este Vlad Tepes si Stefan cel Mare sau Mihai Viteazul?!!! Acum avem eretici si atei ca neamtzul johannes + securistii si jidanii de servicii + parlament + guvern + toate institutiile pline de tradatori de tarā!

    Ce vine la anul in 2024 ?!Ori nucleara rusa / engleza/ amerlokā ori Sfânta Mânie a Lui DUMNEZEU ! No exit!

    Cineva NU DOARME: DUMNEZEU nu doarme!

    Jumate’ din populatia lumii e vaxx si cipatā 666 cu serurile covid. Asta spune multe. PACE SI LINISTE IN MANASTIRI. Ei asteaptā cipul metalic pe piele. Nu e pe piele, este in vaxx covid 666, care modifica in 6 ore oamenii injectati. Sa vedeti “distractia” la sekuristii români si globalisti , cand se va da drumu’ la tehnolohia 5G: toti vaxxatii covid vor muri. Maxim in 3 ani si jumatate.

    Acum sekuristii din spago_parlment voteaza legi sa vândā ceea ce a mai ramas din tarā! Desigur, au saci de bani primite spāgi in plandemie. Trebuie investiti imediat, înainte ca luciferu’ satana cu scut rosu , sa dea stabilizarea monedei “digitale”.

    Oare cum se vede din CERURI ce pācātosi au ajuns oamenii pe pāmäntul creat de DUMNEZEU?!

    Nici mācar copiii nu sunt in stare sā si-i apere poporul “român”!

    Asteptām ca PIETRELE sa mai spuna câte ceva si sa ne apere copiii, ca preotii tac si nu ne spun ADEVĀRUL!

    DOAMNE AJUTĀ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE