X

Manifestare FSN-istă ordinară: Toată presa slugarnică PSD titrează că s-au introdus gloanțe în Parlament, fiind doar cartușe suvenir

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Prostituția din presă este la cote maxime. Toate televiziunile de știri și ziarele neo-marxiste rostologolesc o minciună sfruntată emisă de PSD, alogenul Alfred Simonis. O colaboratoare a partidului AUR a fost găsită la controlul de intrare în Parlamentul României cu 4 cartușe folosite, luate ca suvenir dintr-un poligon, cu care nu s-ar fi putut face ABSOLUT nimic! Iar informația este prezentată fără a spune acest aspect, ci se titrează  OBSESIV că au fost introduse GLOANȚE ÎN PARLAMENT!

George Simion, a declarat pentru News.ro că gloanțele aduse de Elena Ariadna Cîrligeanu ar fi ”brelocuri”. ”Erau brelocuri, suveniruri. Au scos o invenţie, că băgăm armament”, a declarat George Simion

Este o manipulare abjectă, pe care o folosea comunistul Ion Iliescu, atunci nu existau surse alternative de informare, ci doar presa de partid, așa cum s-a ajuns și în zilele noastre!

Treziți-vă fraților, căci nenorociții de la guvernare nu se opresc de bună voie! TREBUIE opriți cât mai repede de NOI, chiar de-ar trebui să și murim pentru asta! Fără jertfă nu se face nimic!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Nu demult exact aceeasi “presa” neocomunista se agita cand cineva desenase o zvastica pe steagul UE – CA SA ARATE CA UE E O ORGANIZATIE IDENTICA NAZISMULUI!! Evident, ce puteau sa spuna comunistii din presa aservita? S-au declarat socati de “simbolurile naziste” si au incercat sa spuna ca AUR sunt nazisti de fapt (cand era vorba ca UE sunt nazisti, cu restrictiile lor anti-raceala covid).
    Oare ar trebui sa ne mire? In 1989 s-a murit pentru asa-zisa “libertate” si multi cuprinsi de elan si avant spuneau ca “niciodata sa nu ne mai intoarcem la COMUNISM”. Ei bine, astazi am ajuns exact la acelasi comunism de dinainte de 1989: cenzura, jandarmerie/securitate (dosare penale pentru te miri ce; de fapt HARTUIRE), presa aservita etc. Ba chiar si TOVARASU’ uneori poarta caciuli de astrahan ca Ceausescu!…

  2. Generalul Balaceanu spunea la Antena 3, spre deziluzia hienelor varanului Felix care se asteptau la cu totul alt raspuns, ca ceea ce a facut fatuca aia de la AUR, chiar daca este la limita legii, nu incalca sub nici o forma regimul armelor si munitiilor, pt ca sunt doar niste gloante folosite, fara cartus(deci nu sunt munitie), dar mai ales, pt ca lipseste arma de foc! Ideea e ca, bestiile si satanele din Statul Paralel dambovitean alaturi de celelalte formatiuni antinationale din Parlament si de mass-media vanduta vor face totul pt a scoate AUR in afara legii, pt ca ii incurca tare in planurile stapanilor lor de sclavizare si demonizare a populatiei Romaniei!

  3. Gloantele fusesera folosite deci nu aveau cum sa mai fie folosite inca o data. Problena si capcana in care a cazut parlamenta AUR este urmatoarea: trei din gloante fusesera trase dintr-un kalasnicov. Trebuie identificata arma din care s-a tras, cand s-a tras, cadrul legal in care a fost folodita si de cine. Daca persoana care i-a facut oferit doamnei parlamentar “cadoul grecesc” nu recunoaste, atuci lucrurile se vor complica juridic si mai ales mediatic. – dupa “specialistii” de la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE