X

[ÎN DIRECT] Părinții își APĂRĂ COPIII! Protest PUTERNIC la Camera Deputaților!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

 1. Adoptarea copiilor de către homosexuali și separarea copiilor de părinții naturali fac parte din atacul concentrat pe distrugerea familiei tradiționale. Copilul fără părinți poate fi educat cum vor tutorii săi contrafăcuți.
  Familia, Statul și Dumnezeu îi deranjează teribil pe „progresiști.”
  Orice ar face un individ și oricât de ticălos ar fi, în Familie găsește întotdeauna înțelegere, sprijin, dragoste și consolare. Invers, dacă Familia îi e agresată individul va lupta pentru apărarea ei. Familia e o entitate puternică.
  Indiferent cărei nații îi aparții și pe ce meleaguri străine umbli, când ești în nevoie atunci te întorci în Țara ta de baștină, pe pământul căruia îi aparții și unde nu mai ești singur ca printre străini și unde cineva din mulți sau măcar o instituție a statului căruia îi aparții îți va acorda sprijin și consolare. Invers, dacă cineva atacă Țara ta, atunci și tu o vei apăra împreună cu conaționalii tăi pentru că împreună sunteți puternici.
  La orice liturghie ar merge individul, în Biserică intră slab și iese puternic pentru că acolo se întâlnește cu Dumnezeu și cu membrii comunității religioase din care face parte precum și cu preotul care e unul din cei mai buni consilieri spirituali. Invers, dacă cineva atacă religia ta și comunitatea ta religioasă atunci tu îl vei combate împreună cu frații de credință și împreună sunteți puternici.
  Dacă împreună cu fiecare entitate mai sus enumerată individul este mai puternic, imaginați-vă cum e împreună cu toate trei.
  Omul și mai ales copilul fără Familie, fără Patrie și fără Dumnezeu este ca o frunză pe ape: singur și vulnerabil. Așa ne vor cei care conduc. Singuri, înstrăinați, vulnerabili și microcipați. Ca să poată face orice din noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button