X

Un tablou înfăţişândul pe „Iisus şi apostolii woke”, indivizi cu muşchi, îmbrăcaţi în haine de piele neagră, afişat în Parlamentul European

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O lucrare considerată fiind „artă“, care îl înfățișează pe Iisus înconjurat de bărbați cu mușchi şi îmbrăcați în piele, a fost afișată pe un coridor al clădirii Parlamentului European, conform site-ului lgbt ThePinkNews.

Politicienii de dreapta din forul european au considerat lucrarea ca fiind „vulgară”, „nerespectuoasă” și „blasfemie”.

Cel care a realizat tabloul spune că acesta îl înfățișează pe Iisus „iubind drepturile LGBTQ+”.

Imaginile, realizate de o lesbiană din Suedia, Elisabeth Ohlson, sunt afișate pe un coridor lateral al clădirii din Bruxelles, ca parte a unei expoziții culturale găzduite de politicieni de stânga din toată Europa.

Printre politicienii care și-au exprimat indignarea s-a numărat Maria Veronica Rossi, europarlamentar din partidul Lega Nord din Italia, care a declarat pentru Times: „Îl reprezintă pe Iisus înconjurat de apostoli îmbrăcați în sclavi sadomasochiști”.

Colegul ei din Lega și viceprim-ministrul Italiei, Matteo Salvini, a postat pe Facebook o fotografie cu lucrarea:

„Artă? Nu, doar vulgaritate și disecție”, a scris Salvini.

Expoziția prezintă mai multe piese care provoacă gânduri, inclusiv o imagine care arată un soldat cu piciorul pe umărul unei femei în timp ce dă o barcă în larg.

Malin Björk, europarlamentar al Partidului de Stânga din Suedia, și-a arătat indignarea față de reacțiile negative:

„Acest lucru confirmă opiniile naționaliste și conservatoare de dreapta când vine vorba de creștinism și persoane LGBTI. Vom fi aici pentru frații noștri LGBTI”, a spus el.

Expoziția urmează să fie deschisă până la sfârșitul acestei săptămâni și este accesibilă doar celor care lucrează în parlament sau cărora li se acordă o acreditare specială pentru a o vizita.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Persoanele cu orientare LGTB să-și facă propriul templu adaptat nevoilor lor și să meargă să se închine acolo. De-a lungul secolelor persoane cu înclinații profetice au înființat diferite confesiuni religioase: baptistă, luterană, penticostală, adventistă, etc. Inclusiv templul diavolului în America. N-au decăt să-și înființeze un templu al homosexualilor. Biserica lui Christos, Legea și Cuvântul lui Dumnezeu nu pot fi schimbate de către oameni. Nu te poți declara creștin și în același timp să vrei să-l schimbi pe Dumnezeu. Noi ne închinăm Domnului nu Dumnezeu nouă, El este Creatorul și noi cei creați.
    Drept urmare n-au ce căuta în Biserica Domnului ca să o spurce. Vin în Biserică după ce se leapădă de păcat și intră cu gând de pocăință manifestat.
    Să-și construiască temple ale lor cu prezervativ uriaș în vârful turlei în loc de Cruce iar pe icoanele la care se închină și le pupă să pună poze cu anusuri martirizate. Știu ei care sunt alea. Iar pe pereți poze ale martirilor religiei lor: Fredy Mercuri, Rock Hudson și alții care s-au chinuit ca niște martiri și au murit de SIDA precum și cu raiul lor plin de flăcări și pucioasă. Iar lângă altar poze cu Încopitatul.

  2. Ce le mai place bestiilor si satanelor astea bruxelleze sa loveasca in persoana lui Iisus, fara sa inteleaga in cretinismul lor marxist, ca tocmai din Mainile Dreptului Judecator le va veni pieirea vesnica: „Duceti-va de la Mine, blestematilor, in focul cel vesnic care a fost pregatit diavolului si ingerilor lui!”

  3. Trebuie să observăm că pictorul se supune unui curent antihristic decretat a fi la modă acum. Nu trebuie să mai căscăm gura la modă, deoarece vedem cum funcționează… Noi să ne întoarcem la valorile ortodoxe tradiționale în toate sferele de activitate. Pentru noi, este la modă tot ce este creștin, tot ce se supune lui Dumnezeu. Expoziția respectivă este nonartă, nonvaloare și este de un grotesc care sfidează frumosul moral și fizic. Dacă așa ceva a fost admis într-o expoziție, ne dăm seama ce fel de caractere găzduiește clădirea Parlamentului European! Să ne ferească Dumnezeu să dorim astfel de avantaje materiale precum autorul picturilor! ,,Vai de cei prin care vine sminteala!” – spune Hristos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button