X

Germania: Ucraina nu are voie să atace Rusia cu armele noastre

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Berlinul se va asigura că Kievul nu folosește armele transferate pentru a ataca teritoriul Rusiei, a declarat cancelarul german Olaf Scholz la o întâlnire cu locuitorii orașului Bendorf din Renania-Palatinat.

„Și va continua să fie așa în viitor… include și faptul că este foarte important pentru noi ca armele pe care le furnizăm și cu care Ucraina se poate apăra, să nu fie folosite pentru a ataca teritoriul rus”, a precizat el.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE