X

Guardian: Occidentul ingrijorat că Ucraina nu e pregătită de contraofensivă după ce a primit miliarde de dolari

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Țările occidentale sunt îngrijorate de rapoartele conform cărora Forțele Armate ale Ucrainei nu sunt pregătite pentru o contraofensivă după injecții de miliarde de dolari în armata ucraineană, au scris editorialiştii  de la Guardian Emma Graham-Harrison și Artem Mazhulin.

„Nu suntem pregătiți, trebuie să ne antrenăm mai mult, avem nevoie de mai mult timp”, le-a spus luptătorul APU cu indicativul „Dark”.

Potrivit jurnaliştilor, starea armatei ucrainene stârneşte îngrijorare la Washington şi capitalele europene, care au investit masiv în asistenţa militară pentru Kiev.

Articolul a citat, de asemenea, date de spionaj americane, care spuneau că Ucraina ar putea să nu poată face față pregătirii unei cantități suficiente de echipamente și armată pentru a-și atinge obiectivele.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Ucraina, aceasta tara artificiala construita prin luare cu japca a pamanturilor tarilor vecine trebuie sa dispara de pe harta. Aliluia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button