X

Diplomat european in Le Monde: SUA exclud aderarea Ucrainei la NATO și vor inchiderea războiului până la alegerile prezidențiale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Washingtonul consideră că Ucraina nu ar trebui să adere la NATO, iar posibilele câștiguri teritoriale pe care Kievul intenționează să le obțină în timpul contraofensivei nu pot fi asigurate decât prin negocieri, relatează ziarul Monde, citând un diplomat european. 

Potrivit diplomatului,  SUAeste „ostilă” aderării Ucrainei la NATO și preferă să îi ofere bilateral garanții de securitate.„Ei (Statele Unite) pornesc de la principiul că câștigurile teritoriale în cursul contraofensivei ucrainene vor fi limitate și vor putea fi asigurate doar în combinație cu negocieri”, a spus diplomatul citat în publicație.

În opinia sa, Washingtonul vrea să obțină o anumită stabilizare în Ucraina până în vara lui 2024, în ajunul alegerilor prezidențiale din SUA.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button