X

SUA tebuie sancționate pentru cel mai mare genocid din istorie: Americanii au finanțat crearea la Wuhan a virușilor mutanți!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Compania EcoHealth Alliance a folosit bani din impozitele cetățenilor americani pentru a cerceta „virușii mutanți” în parteneriat cu laboratorul Wuhan din China, după cum rezultă din cererile de granturi federale, relatează Fox News.

Judicial Watch, un grup conservator de supraveghere, a obținut 552 de pagini de la National Institutes of Health prin Legea privind libertatea de informare despre granturi acordate EcoHealth Alliance, care includeau informații pentru cercetările efectuate de grup la Institutul de Virologie din Wuhan. O cerere de grant din 5 iunie 2013 de la EcoHealth către NIH explică planurile sale de a folosi coronavirusul liliecilor pentru a crea un virus mutant, potrivit unui document din comunicat.

NIH a oferit granturi de milioane din 2013 până în 2018 către EcoHealth Alliance. „O analiză a acestor documente și a altora sugerează cu tărie că urmare a finanțării SUA în China și în alte locuri, cercetarea privind virusul mutant ar fi putut fi responsabilă pentru apariția pandemiei de COVID în Wuhan”, a spus președintele Judicial Watch, Tom Fitton, într-o declarație publică.

Un purtător de cuvânt al EcoHealth Alliance a declarat pentru Fox News: „Cercetările legate de SARS efectuate de EcoHealth Alliance și Institutul de Virologie Wuhan s-au ocupat de coronavirusuri de lilieci care nu s-au dovedit niciodată că infectează oamenii, ca să nu mai vorbim că provoacă morbiditate și/sau mortalitate semnificativă la oameni. Cercetarea asupra coronavirusului liliecilor efectuată de EcoHealth Alliance și Institutul de Virologie din Wuhan nu ar fi putut declanșa pandemia COVID-19″.

La 27 mai 2014, NIH a acordat EcoHealth un grant separat de 3 milioane USD pe cinci ani pentru „Înțelegerea riscului de apariție a coronavirusului liliecilor”. Experimentele au folosit „șoareci umanizați”, adică șoareci injectați cu celule umane.„Cercetarea pe care am sprijinit-o în China, unde coronavirusurile sunt răspândite, a căutat să înțeleagă comportamentul coronavirusurilor care circulă la lilieci, care au potențialul de a provoca boli pe scară largă”, a declarat un oficial al NIH pentru Fox News. „Datorită cercetării finanțate de NIH privind coronavirusurile, SUA a reușit să dezvolte rapid vaccinuri împotriva SARS-CoV-2 și să salveze vieți.” mai relatează postul american.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Tocmai de asta nu mai dorește pedepsirea vinovatilor…Nu doar SUA ci mai multe țări din Europa au fost implicate.In mai 2019 apărea în Forbes un articol al unui cercetător care avertza că există niște cercetări iresponsabile,mai precis “încrucișarea” unui virus letal mai puțin transmisibil cu un virus foarte ușor transmisibil dar mai puțin periculos și ca nu exista nicio justificare pentru acest experiment care ar putea duce la o pandemie asemănătoare cu cea din 1918.Finantarile fuseseră suspendate și apoi iarăși reluate.Eu zic că e mare coincidență.Tocmsi de aceea nu mai strigă nimeni că doresc tragerea la răspundere a vinovatilor pentru că au participat atât SUA cât și multe țări Europene la crearea acestui virus.Si tot de aia au fost măsurile atât de drastice pentru că știau că acest virus e o armă biologică.Nu știu dacă acest articol mai exista pe internet,e posibil sa fi fost șters dar eu l-am citita începutul anului 2020 ,era încă acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button