X

[VIDEO] FoxNews a reziliat contractul cu Tucker Carlson. Prăbușire fără precedent a acțiunilor trustului media

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fox îl concediază pe TuckerCarlson la cinci zile după ce a trecut linia roșie, recunoscând că rețelele TV au impus un vaccin mortal și ineficient pentru a-și mulțumi agenții de publicitate farmaceutic. 

Monologul uluitor de curajos al lui Carlson din 19 aprilie a încălcat cele mai mari două reguli ale televizorului:

Tucker a spus adevărul despre modul în care agenții de publicitate lacomi din domeniul farmaceutic controlau conținutul știrilor TV și i-a criticat pe prezentatorii de știri obsechioși pentru că promovau doze despre care știau că sunt letale și lipsite de valoare.

De mulți ani, Tucker a avut cea mai mare audiență a națiunii, cu o medie de 3,5 milioane – de 10 ori mai mare decât CNN.

Fox tocmai a demonstrat puterea terifiantă a Big Pharma.

Plasarea lui Murdoch acolo, sa detina Fox News, un canal “de opozitie”, cvasi conservator sau republican, il indica clar, aproape ca o definite clasica drept o: Opozitie Controlata.

Omul face parte din elite, e evreu notoriu si e “infratit” cu toti ceilalti de pe cealalta parte a “baricadei”. Progresisti borati si globalisti hidosi.

Insa cu Tucker Carlson nu i-a mers. Omul asta si-a facut datoria demn si cu constiinta impacata, profesionist. Asa se face ca, astazi drumurile s-au despartit iremediabil.

Asa trebuie sa se intample si la noi, in caz ca sunt situatii cand cineva “din spate” sau “de deasupra” trage sforile trecand peste unii oameni (din “subordine” chipurile) si incercand sa-i tina intr-un trend de zona a “opozitiei controlate” pt care si dispune de bani din partea Sistemului.

Romanii prinsi in aceasta menghina, poate din naivitate, sau fara voia lor, trebuie sa aiba aceeasi traiectorie ca si Tucker Carlson. Asta ar insemna, in acelasi timp, ca ei ar fi si marturisitori ai adevarului.

Fox Corporation a pierdut 930 de milioane de dolari din valoarea de piață după ce a anunțat că Tucker Carlson părăsește rețeaua de știri

Acțiunile Fox Corporation au scăzut cu până la 5% luni și au pierdut 930 de milioane de dolari din valoarea de piață după ce a fost anunțat că Fox News Media s-a despărțit de prezentatorul Tucker Carlson, scrie Business Insider.

Despărțirea dintre Carlson și Fox News vine la doar o săptămână după ce compania a soluționat un proces pentru defăimare cu Dominion Voting Systems pentru 788 de milioane de dolari, din cauza răspândirii de către rețea a dezinformării legate de alegerile prezidențiale din 2020 și a afirmațiilor nefondate de fraudă electorală.

Carlson a fost de multă vreme una dintre cele mai populare gazde la Fox News, talk-show-ului de la 20:00 al personalității conservatoare fiind în mod constant cea mai vizionată emisiune de știri la televiziunea prin cablu.

“FOX News Media și Tucker Carlson au convenit să se despartă. Îi mulțumim pentru serviciile oferite rețelei în calitate de gazdă și înainte de asta în calitate de colaborator”, a spus Fox News într-un comunicat.

Compania a spus că va umple ora 20:00 cu o rotație de personalități Fox News până când va numi o nouă gazdă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. L-au concediat pe motiv de…. Adevar! Nu e usor sa lucrezi pentru angajatori vadit mincinosi. Dar ca Tucker sunt mii si mii…
    N-a mai rezistat la lupta din constiinta lui intre obedienta organizationala si nevoia de marturisire a Adevarului. Angajatorii vor doar obedienta totala, nu-i intereseaza nimic altceva la angajatii lor.
    Hristos Biruitorul sa-i ajute pe mai departe!

    1. cand esti inregistrat inainte de emisiune ca stii ca vei zice o minciuna, si intri pe post si o zici … Totusi cum poate avea credibilitate asemenea personaj, dupa o asa inregistrare ? Sau nu conteaza efectiv adevarul ?

  2. Tucker Carlson e ortodox grec. Fara el Fox ajunge ca CNN, la “faliment” adica nu-l mai urmareste decat un mic procent de pacaliti.

    1. aveti va rog niste statistici cu procentul de pacaliti ? ca de e adevarat, inseamna ca ma aflu in acea minoritate, si cum se zice, cei putini vor mosteni portile cerului :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button