X

Ursula von der Leyen, dată în judecată din cauza vaccinurilor pentru Covid-19 | Ce acuzaţii i se aduc

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Șefa Comisiei Europene a fost dată în judecată în nume personal pe tema contractului pentru vaccinuri semnat cu Pfizer. 

Cazul ar putea evolua în așa fel încât șefei Comisiei Europene ar putea să-i fie ridicată imunitatea pentru ca judecătorul să aibă dreptul să examineze mesajele text pe care le-a schimbat cu CEO-ul Pfizer.

Președinta Comisiei Europene este acuzată de uzurpare de funcții publice, distrugere de documente și atragere ilegală de interese și corupție.

Cererea, care o vizează pe Ursula von der Leyen a fost depusă recent de Frederic Baldan, un lobbyist acreditat oficial pe lângă instituțiile UE. Acesta a cerut instanței belgiene să verifice modul în care s-a făcut achiziția de vaccinuri COVID-19.

Instanța belgiană ar putea să decidă atunci când va analiza această plângere, să ridice imunitatea șefei Comisiei Europene, să verifice mesajele private pe care aceasta l-a avut cu CEO-ul Pfizer.

De asemenea, lobbyistul belgian care a cerut implicarea instanței, susține că prin demersurile făcute de Ursula von der Leyen practic au fost afectate finanțele Belgiei și a scăzut încrederea în instituția pe care o reprezintă.

Aceste mesaje au fost supuse doar unor anchete administrative. Până acum, Comisia Europeană nu s-a mai confruntat cu o plângere penală care să o vizeze strict pe Ursula von der Leyen, să fie depuse de un cetățean. De asemenea, trebuie să spunem și că lobbyistul belgian susține că compania Pfizer a fost privilegiată.

Asta pentru că, dacă ne uităm strict la cazul Belgiei, vedem că sunt aproximativ 40 de milioane de doze de vaccin, iar dintre acestea, peste 28 de milioane au fost furnizate de compania Pfizer.

În acest context, lobbyistul belgian cere să fie anchetată Ursula von der Leyen și spune că dacă va refuza să pună la dispoziție aceste mesaje, atunci președinta Comisiei Europene ar încerca să ascundă o relație personală pe care o are cu CEO-ul Pfizer, ceea ce ar însemna un conflict de interese.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. ce gluma!cine o judeca? sorosheii cedo? toata “justitia” este infiltrata de maoshti. cu cine credeti ca a impartit satana, saracirea Natiilor europei ? sunt toti mana in mana in acest plan shaitanic de federalizare a europei. cladirea unui guvern european, apoi mult asteptata guvernanta mondiala, unica biserica, unica lege…ati vazut la um-digi ca avem robot-popa pentru spovedanie? tare, hm?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button