X

Nu pot să ţin cu ucraineanul care-mi închide Biserica, dar nici cu rusul care-i cu crima. Într-un an de zile ne unim cu Moldova. O să luăm și Bucovina de Nord înapoi acasă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Gigi Becali a făcut un anunț surprinzător chiar în prima zi de Paște, în care și-a dat cu părerea și despre războiul din Ucraina.

„Mi-am schimbat concepția despre război. Nu sunt nici cu rușii, dar nici cu ucrainenii. Vreau să se termine. Nu am cum să fiu cu ucrainean care închide Biserica, dar nici cu rușii, care sunt cu crima. Eu vreau să luăm Bucovina înapoi care e a noastră. Le-a dat-o rușii lor, s-o luăm înapoi. Și Bucovina și Basarabia să le luăm înapoi. Într-un an de zile ne unim cu Moldova. O s-o luăm și Bucovina de Nord”, a spus Gigi Becali la România TV.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

 1. “Nu am cum să fiu cu ucrainean care închide Biserica, dar nici cu rușii, care sunt cu crima.”
  Aha, atunci cand iti aperi neamul (ceea ce fac rusii)… se cheama crima. Bravo!

  1. Exact ca la minciuna din ultimii 3 ani.
   Nici împotrivă fățiș (ceea ce ar fi trebuit să facem), nici acceptăm minciuna întru-totul.
   “Ceva este, dar nu cum zic ăștia”. Asta repetau toți cunoscuții mei, de parcă erau dresați de cineva.
   Nici cu, nici împotrivă. Precum agnosticii…
   Rusu e cu crima (așa e numită de sataniști lupta ortodocșilor împotriva lor)…iar păgânii ukrainieni, care răstignesc rușii pravoslavnici sunt oameni de pus la rană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button