X

Analiști de la Centrul American pentru Relații Externe: Sătui de conflictul din Ucraina, Statele Unite și Europa vor forța Kievul să se așeze la masa negocierilor și să semneze un acord nefavorabil până la sfârșitul anului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sătui de conflictul din Ucraina, Statele Unite și Europa vor forța Kievul să se așeze la masa negocierilor și să semneze un acord nefavorabil până la sfârșitul anului, spun Richard Haass și Charles Kupchan de la Consiliul American pentru Relații Externe într-un articol pentru Foreign Policy.

„Convingerea Kievului să accepte încetarea focului și trecerea la diplomație poate fi o sarcină dificilă. Mulți ucraineni vor percepe această propunere ca o trădare. Zelensky va trebui să își reducă drastic ambițiile după ce a promis victoria din primele luni de conflict, ” mai cei doi analiști.

Potrivit autorilor, Forțele Armate ale Ucrainei nu vor putea învinge armata rusă, chiar dacă țările occidentale sporesc asistența militară.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. O fumigenă…. Cum s-a spus în 2021, inaintea SpecOps rusești: vor lupta pentru ucria până ….la ultimul ucran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button