X

Un basarabean a încearcat să scoată prin contrabandă relicvele a 80 de sfinți din Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Polițiștii de frontieră ucraineni au împiedicat sâmbătă, 8 aprilie, trasnportarea ilegală a relicvelor a 80 de sfinți și a altor obiecte religioase din Ucraina, care au fost găsite în mașina unui cetățean al Moldovei în timpul unei inspecții la frontieră.

Sursa: Serviciul Grăniceresc de Stat al Ucrainei

Bărbatul a încercat să traverseze punctul de control Tabaki, deținând la el ilegal obiecte cu valoare culturală și istorică.

„Grenicerii au găsit obiecte care cel mai probabil au valoare culturală și istorică. În timpul inspecției cabinei camionului Volvo, grănicerii împreună cu vameșii au găsit un chivot cu moaștele a 80 de sfinți, o icoană și un pupitru”, a declarat Serviciul Grăniceresc de Stat al Ucrainei.

Din câte au aflat polițiștii de frontieră, bărbatul lua obiectele specificate în numele prietenului său din Odesa. Aceștia notează că racla a fost transportată nepăsător, în consecință moaștele au căzut de la locul lor.

Crima a fost raportată poliției și Serviciului de Securitate al Ucrainei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button