X

Fritz batjocorește Timișoara de Paște: „Timișoara este pângărită de un soi de păgânism agresiv și bolnav”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

”Nu vreau să îmi fac păcate, tocmai în această vreme de pace sufletească. Dar mă întreb dacă nu cumva piesele de traforaj sunt puse acolo tocmai să bagatelizeze marea sărbătoare a creștinătății, Paștele… Nu ar fi prima dată când se ”umblă” la simbolistica creștină din fața Catedralei Mitropolitane a Timișoarei”. Așa a scris Adi Orza, fost viceprimar al Timișoarei, un important lider de opinie al Timișoarei conform Ziua de Vest.

În fața Catedralei Mitropolitane este o ”expoziție” hidoasă, o caricaturizare a imaginii iconografiei ortodoxe. Încercarea de a scoate credința din viețile noastre nu va avea succes! Figurile biblice ale Nașterii Domnului sunt reprezentate cu hidoșenie păgână. De ce ne revoltăm? Pentru că incompetența manifestată de conducerea Primăriei Timișoara, incapacitatea celor din birourile ocupate vremelnic de niște limitați infantili și legăturile comerciale făcute cu tot felul de firme fără urmă de respect pentru oraș, ne revoltă. Timișorenii știu cum arăta orașul înaintea Paștelui: flori peste tot, ieslea nașterii Domnului era în fața catedralei, domneau un respect și o duioșie în fața marii sărbători, ce ne sunt furate acum. Timișoara este pângărită de un soi de păgânism agresiv și bolnav. Timișoara, călcată în picioare de repetenți, corigenți, incompetenți și buimaci, plânge în Postul Paștelui, scrie Ziua de Vest.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button