X

Cad avioane? Un alt pilot și-a pierdut cunoștința în timp ce zbura spre Egipt. Aeronava s-a întors pe Otopeni

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O aeronavă TAROM care plecase de la Timișoara, cu destinația Hurgada (Egipt) s-a întors din drum după ce pilotului comandant Radu Silvestru i s-a făcut rău în zbor și și-a pierdut cunoștința, informează Gândul. 

Aeronava cu 184 de pasageri la bord a aterizat de urgență pe aeroportul Otopeni. Pasagerii au rămas în avion, iar pilotul a fost preluat de un echipaj medical imediat după aterizare.

Compania TAROM a anunțat oficial că „din cauza unei urgențe medicale a unuia dintre membrii echipajului de comandă”, avionul TAROM care efectua zborul RO 7673 pe ruta Timișoara-Hurghada a efectuat o aterizare de urgență.

„Menționăm că la bord se aflau 184 de pasageri, iar siguranța acestora și a echipajului nu au fost puse în pericol nicio clipă”, a adăugat compania aeriană, care a precizat că zborul RO 7673 urmează să-și reia în scurt timp drumul spre Egipt.

Conform unor surse media din Bulgaria, citate de medicul canadian William Makis, pilotul s-ar fi plâns de dureri în piept în timpul zborului. Aceste informații nu au putut fi confirmate, însă.

În altă ordine de idei, acesta este al șaptelea de caz e pilot care are probleme neașteptate de sănătate, înregistrat în luna martie. Iată celelalte șase cazuri:

  • Pilotul cursei Southwest WN6013 LAS-CMH s-a prăbușit imediat după decolare, pe 22 martie.
  • În timpul zborului Air Transat TS739 FDF-YUL primul ofițer s-a prăbușit, pe 18 martie.
  • Cursa Emirates EK205 MXP-JFK s-a întors la Milano după 1 oră și jumătate de la decolare, după ce pilotului i s-a făcut rău, pe 13 martie.
  • Zborul United Airlines UA2007 GUA-ORD s-a întors pe aeroportul de decolare din cauza faptului că pilotul a devenit „incapacitat”, pe 11 martie
  • Pilotul cursei British Airways (CAI-LHR), de la Cairo la Londra, a murit subit la hotelul unde era cazat în Egipt, pe 11 martie.
  • Zborul Virgin Australia VA-717 ADL-PER a aterizat de urgență după ce primul ofițer a suferit un infarct, la 30 de minute de la decolare, pe 3 martie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button