X

Elon Musk şi directorul OMS se ceartă pe Twitter: “Nu cedați suveranitatea către OMS!”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Miliardarul american Elon Musk, proprietarul Twitter, a scris joi pe platforma socială că ţările nu ar trebui să-şi „cedeze autoritatea” Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.  Comentariile sale au fost respinse rapid tot pe Twitter de directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus.

„Ţările nu ar trebui să cedeze autoritatea către OMS”, a scris Musk, al cărui cont Twitter are peste 132 de milioane de urmăritori, ca răspuns la un videoclip postat de senatorul australian de dreapta Malcolm Roberts în care critica organizaţia ONU, relatează Reuters, citată de Agerpres.

„Ţările nu cedează suveranitatea către OMS”, a replicat pe Twitter directorul general al organizaţiei, Tedros Adhanom Ghebreyesus.

„PandemicAccord nu va schimba asta. Acordul va ajuta ţările să se protejeze mai bine împotriva pandemiilor”, a adăugat el.

OMS încearcă să preia controlul asupra politicilor sanitare de la guverne, mai ales după ce au început negocierile internaţionale între statele membre asupra unui nou acord privind pandemia pentru a evita şi a face faţă viitoarelor plandemii.

OMS este formată din 194 de state membre care iau majoritatea deciziilor privind politicile şi bugetele sale de sănătate în cadrul unei adunări anuale la care participă reprezentanții guvernelor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Nu înțeleg ce s-a happenîntâmplat cu Elon…*de-o vreme încoace gura nu-i mai tace, ori iarba nu-i place*.
    O fi din *Opoziția controlată* sau chiar a schimbat tabăra globalistă?! Hmmm…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button