X

Panică în MAFIE: PNL și PSD ar urma să meargă împreună la alegeri împotriva AUR

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că Partidul Naţional Liberal nu stă prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie. Liderul PSD și-ar dori o coaliție cu liberalii împotriva partidului AUR în marja alegerilor din 2024. Partidul AUR a devenit principala forță politică care ar putea spulbera actuala coaliție în 2024, de aici și agitația liderilor din PSD și PNL.

„Eu am spus, ca orice om politic, că e posibil orice, să avem o coaliţie, să avem o alianţă din 2024. Alianţă înseamnă mai multe, şi candidaţi comuni. Eu nu am spus niciodată că Ciolacu este candidatul sau este Ciucă premier. Şi Ciolacu şi Ciucă suntem nişte oameni trecători, vremelnici prin anumite funcţii. Cred că cel mai important rămâne PSD, cel mai mare partid din România, şi PNL, care nu e prea confortabil în acest moment în sondaje le opinie, dar e problema dânşilor, nu e problema noastră”, a spus Ciolacu la România TV, întrebat dacă, după alegerile din 2024, va mai exista coaliţia de guvernare formată din PSD, PNL şi UDMR şi dacă el va candida la alegerile prezidenţiale.

Momentan liberalii dau din colț în colț însă vor fi obligați de împrejurări să intre sub aripa protectoare a PSD-ului condus de Marcel Ciolacu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

    1. Linisteste-te, ca tot securistii si sorosistii din coalitia antinationala PSD-PNL-UDMR vor castiga, indiferent de cum vor vota romanii! Daca prin absurd, ar castiga AUR, fii sigur ca baietii cu ochi albastri vor inversa rezultatul votului exact ca in 1945, printr-o simpla apasare a tastei Enter!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button