X

Predica ÎPS Mitropolit Longhin – “Preoții sunt bătuți și târâți din Biserică!” (26.03.2023)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Predica de azi a IPS Longhin la Duminica a 4-a din Postul Mare (45 min).  Cine poate, este foarte folositoare întreaga predica, dar dacă nu aveți tot acest timp disponibil, ascultați măcar 10 min, de la min 30:33 al cărui link direct îl aveți mai jos.

Oare noi mai avem credincioși, mai avem preoți, mai avem episcopi in Biserica noastră? Vedem cum frații nostri sunt prigoniți ca Biserica locală și mai marii nostri din Biserica nu zic nimic?! Rău am ajuns frați și surori in Domnul, și dacă rămânem indiferenti pe mai departe sa nu ne mire ca se va ajunge și la noi la fel, și nimeni nu va vărsa o lacrima, nimeni nu se va mai interesa atunci nici de noi pentru ca nici noi nu ne-am interesat de frații noștri.

Dar dacă aveți răbdarea sa ascultați măcar acea ultima parte, ați văzut ca Vlădica Longhin ne-a dat și soluția, după evanghelia de azi care face referire la vindecarea copilului posedat de diavol prin rugăciune și post.

Cine poate in săptămâna viitoare sa postească “negru” cât poate in zilele de luni, miercuri și vineri, și astfel Domnul poate își va întoarce și fata către noi cu adevărat. Post de folos și binecuvântat pe mai departe.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button