X

Iredentiștii maghiari trebuie ignorați. Ardealul este, a fost și va fi pământ românesc!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele AUR, George Simion, a declarat vineri, pentru gsp.ro, despre steagul Ungariei Mari afișat la meciurile naționalei maghiare de fotbal, că ungurii nu trebuie băgați în seamă.

„Ei pot veni și cu pene în cap. N-o să-i ajute la nimic. Ardealul este, a fost și va fi pământ românesc. Să vii la 105 ani după Trianon și să contești granițe e o inepție anacronică”, a zis George Simion.

„De unde a venit? Sunt unii oameni pe care îi tulbură fantomele trecutului. Tot caută să creeze diferite provocări, gen 20 martie 1990 Târgu Mureș (n.r. – conflictul interetnic de la Târgu Mureș). Trebuie să-i ignorăm cât mai mult. Nu are rost să vină un răspuns al ultrașilor români. Chestiunea cu Ungaria e lămurită din 1918. Avem o majoritate a populației în România. Dacă vor ungurii, ne unim cu ei în spirit european și noi o să fim majoritatea în viitorul stat. Nu cred că trebuie băgați în seamă, nu trebuie să ne punem la mintea lor”, a adăugat liderul AUR.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button