X

Se știa din 2020: v@ccinul C0vid provoacă AVC, scleroză multiplă și boli autoimune

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un studiu științific publicat încă din decembrie 2020 arăta că proteina spike traversează bariera hemato-encefalică, provocând atât boli neurodegenerative, cât și atacuri cerebrale și boli autoimune. Vaccinul ARN mesager anti-Covid a fost programat să învețe organismal uman să producă chiar această proteină spike, iar rezultatele se văd acum într-o mortalitate excedentară de circa două milioane de oameni.

Un studiu științific aprofundat, publicat în decembrie 2020, în revista Nature (nature.com) a demonstrat, implicit, că vaccinurile aanti-Covid ar putea provoca accidente vasculare cerebrale, Alzheimer, Parkinson, scleroză multiplă și boli autoimune. Vaccinul ARN mesager împotriva Covid-19 instruiește, practic, celulele organismului uman să producă proteină spike, însă cercetătorii dovediseră deja că această proteină spike  traversează bariera hemato-encefalică, iar consecințele sunt devastatoare.

Potrivit expose-news.com, care citează studiul din decembrie 2020, răspunsul imunitar declanșat de proteina spike din creier ar putea cauza inflamație și deteriorarea țesutului cerebral. Printre simptome se numără durerile de cap, amețelile, stările de confuzie și convulsiile. Totodată, proteina spike ar putea cauza leziuni vaselor de sânge din creier, ducând la o serie de boli cerebrovasculare, cum ar fi accidentul vascular cerebral, anevrismul și hemoragia.

”Expunerea prelungită la proteina spike din cauza injectării multiple cu Covid-19 ar putea duce la dezvoltarea unor boli neurodegenerative, cum ar fi boala Alzheimer, o tulburare progresivă a creierului care afectează memoria, gândirea și comportamentul, fiind cea mai frecventă cauză a demenței la adulții în vârstă, boala Parkinson, o tulburare progresivă a creierului care afectează mișcarea, provocând tremor, rigiditate și dificultăți de coordonare și echilibru, și scleroza multiplă, o boală cronică autoimună care afectează sistemul nervos central, provocând inflamație și deteriorarea tecii de mielină care înconjoară și protejează fibrele nervoase”, norează expose-news.com.

Afectări multiple

Cercetătorii au mai demonstrat că proteina spike ar putea cauza tulburări autoimune, în care sistemul imunitar atacă celulele și țesuturile sănătoase din organism. Printre cele mai frecvente se numără Lupus, o boală autoimună cronică care poate afecta mai multe organe și țesuturi din organism, provocând inflamație, durere și leziuni ale pielii, articulațiilor și altor organe, artrita reumatoidă, o boală cronică autoimună care afectează în primul rând articulațiile, provocând inflamație, durere și leziuni ale cartilajului și oaselor, și Sindromul Guillain-Barré, o tulburare autoimună rară care afectează nervii, provocând slăbiciune musculară, furnicături și complicații care pot pune viața în pericol, cum ar fi insuficiența respiratorie. Singurele afecțiuni admise de autoritățile europene ca reacții adverse ale vaccinului anti-Covid au fost însă doar miocardita și pericardita.

Aproape 800.000 de morți excedentare în Europa

Potrivit Oficiului pentru Statistică Națională al Marii Britanii, în 2022, Anglia și Țara Galilor au suferit cel mai mare număr de decese din ultimii peste 50 de ani. Mai mult, în 2021 și 2022, în Marea Britanie și alte 26 state europene s-au raportat aproape 800.000 de decese în exces, din care peste 400.000 în 2022. Australia a înregistrat 11.068 de decese în exces în 2021 și apoi un șocant de 22.730 de decese în exces până în săptămâna 38 din 2022. Acest lucru este în contrast puternic cu 2020, când au fost înregistrate doar 1.306 decese în exces la apogeul pandemiei de Covid și înainte de lansarea vaccinului Covid-19, semnalează expose-news.com. Aceasta înseamnă că Australia a suferit o creștere șocantă cu 1.640% a deceselor în exces în doar 39 de săptămâni în 2022, comparativ cu 53 de săptămâni în 2020. Per total, în 2021 și 2022, deși datele din 2022 sunt incomplete, în Australia, Noua Zeelandă, Canada, SUA, Marea Britanie și 26 de state din UE, numărul morților în exces a fost de aproape două milioane.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

 1. Buna ziua!

  Este adevărat ca f mulți se îmbolnăvesc ,mor de la vaxxinul covrig ,dar asta nu înseamnă ca toți oamenii care fac diverse cancere,leucemii mor de la vaxxin asa cum citesc multe articole și comentarii pe diverse site -uri..
  Tatăl meu s a operat ce cancer cu nestastaze in 2013 și a decedat in 2018 ..
  Mama cancer mamar 1997 și din nou in 2019 desi cu 6 luni înainte in vara 2019 nu avea nimic după 6 luni deja era avansat s a operat in feb 2020 și din cauza protocoalelor a decedat la domiciliu in nov 2020
  Știu nenumărate rude si cunostiinte de familie care au avut cancere și au decedat 2015-2018 vârste tinere 39 ani a decedat o prietena dar avea de la 29 a murit in 2015 ,cumnata 2018 34 de ani decedata de cancer de col,cancer pulmonar 60 ani,alta doamna a decedat tot un jur de 60 ani prin 2014 ,deci cunosc f multe cazuri de cancere etc printr cunoștințe prieteni rude intre 1997 -2019..Acestea sunt doar câteva cazuri din cele pe care le cunosc personal..
  In afara de vaxxinul ucigaș mai și alte cauze,stresul ,mâncarea plină de euri ,războaie,mai ales asa zisul accident de la Cernobîl,acum avem alt război la granița in care s a folosit uraniu și pt ca este extrem de radioactiv acum vor sa folosească uraniu sărăcit care ar fi mai puțin radioactiv ,cauzator de cancere,leucemii.

  Eu nu m am vaxxat ,nu am avut covrig și am descoperit un nodul sân ,momentan folosesc naturiste și ma rog 🙏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Pe luna Mai, avem doar 10% din resursele necesare pentru a duce mai departe acest proiect. DONAȚII