X

Marea Britanie va furniza Ucrainei proiectile cu uraniu sărăcit, cunoscute drept bombe murdare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Subsecretarul britanic al Apărării, baroneasa Goldie, a anunțat oficial luni, ca răspuns la o anchetă parlamentară a colegului său Lord Hilton, că Londra transferă obuze cu uraniu sărăcit către Ucraina, relatează BBC.

„Împreună cu furnizarea de tancuri de luptă principale Challenger-2 pentru Ucraina, vom furniza muniție, inclusiv proiectile perforante care conțin uraniu sărăcit. Astfel de proiectile sunt extrem de eficiente împotriva tancurilor și vehiculelor blindate moderne”, se arată în răspunsul său către ministru, publicat pe site-ul oficial al Parlamentului britanic.

Uraniul sărăcit este un produs secundar în producția de uraniu îmbogățit. Acesta se distinge prin densitatea și rezistența sa ridicată, iar datorită acestor calități este utilizat atât în producția de armuri militare, cât și de muniție – în principal miezuri pentru proiectilele perforante pentru blindate.

Uraniul sărăcit nu este foarte radioactiv, deși este considerat toxic și cancerigen.

Anterior, Casa Albă a refuzat să confirme furnizarea de proiectile americane cu uraniu sărăcit către Ucraina.

Kremlinul a declarat că va considera utilizarea lor în Ucraina drept o „bombă murdară”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Acest razboi se va sfarsi prin apasarea Butonului Rosu. Din cele 2 parti beligerante la sfarsitul razboiului termonuclear va ramane doar una. Daca Occidentul castiga, piere Rusia ca tara si popor. Daca castiga Rusia piere cea mai mare parte din Occident. Si cum Occidentnul Satanic se razboieste cu Rusia Ortodoxa va iesi invigatoarea Rusia Ortodoxa. Si asta se intampla pentru ca Sfantului Dumnezeu nu-i place ca copii sa se nasca din Parinte 1, fosta femeie transformat in barbat si Parinte 2, fost barbat operat in femeie si ca oamenii sa manance viermi si gandaci iar barbatii sa devina in mare parte poponauti activi sau pasivi. Dar mai ales sa i se darame bisericile ortodocse si sa fie omoarati preotii, calugarii si enoriasii lor. De aceea Rusia va iesi biruitoare in aceasta lupta. Sfantul Dumnezeu nu va ingadui ca Pamantul si populatia lumii sa ajunga in stapanirea lui Satan. Sodoma si Gomora sunt mici copii fata de urgia ce se va dezlantui acum. Occidentul in ingamfarea lui a ridicat prea mult fruntea la Sfantul Dumnezeu si nu mai vrea sa i se supuna Lui, Creatorului Universului si Pamntului a tutuor vazutelor si nevazutelor, auzitelor si neauzitelor si stiutelor si nestiutelor. Amin.

  2. Buna ziua!
    Este adevărat ca f mulți se îmbolnăvesc ,mor de la vaxxinul covrig ,dar asta nu înseamnă ca toți oamenii care fac diverse cancere,leucemii mor de la vaxxin asa cum citesc multe articole și comentarii pe diverse site -uri..
    Tatăl meu s a operat ce cancer cu nestastaze in 2013 și a decedat in 2018 ..
    Mama cancer mamar 1997 și din nou in 2019 desi cu 6 luni înainte in vara 2019 nu avea nimic după 6 luni deja era avansat s a operat in feb 2020 și din cauza protocoalelor a decedat la domiciliu in nov 2020
    Știu nenumărate rude si cunostiinte de familie care au avut cancere și au decedat 2015-2018 vârste tinere 39 ani a decedat o prietena dar avea de la 29 a murit in 2015 ,cumnata 2018 34 de ani decedata de cancer de col,cancer pulmonar 60 ani,alta doamna a decedat tot un jur de 60 ani prin 2014 ,deci cunosc f multe cazuri de cancere etc printr cunoștințe prieteni rude intre 1997 -2019..Acestea sunt doar câteva cazuri din cele pe care le cunosc personal..
    In afara de vaxxinul ucigaș mai și alte cauze,stresul ,mâncarea plină de euri ,războaie,mai ales asa zisul accident de la Cernobîl,acum avem alt război la granița in care s a folosit uraniu și pt ca este extrem de radioactiv acum vor sa folosească uraniu sărăcit care ar fi mai puțin radioactiv ,cauzator de cancere,leucemii.
    Eu nu m am vaxxat ,nu am avut covrig și am descoperit un nodul sân ,momentan folosesc naturiste și ma rog 🙏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button