X

Petre Daea trebuie să iasă urgent public și să dea explicații

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu, solicită ministrului Agriculturii, Petre Daea, să iasă public și să dea explicații în legătură cu compensațiile care vor fi acordate fermierilor din statele membre UE afectate de importurile din Ucraina.

„Ministrul Agriculturii trebuie să iasă urgent public și să dea explicații în legătură cu compensaţiile stabilite la nivel european pentru fermierii români afectaţi de importurile de grâne din Ucraina. Dacă se confirmă că, dintr-un buget de 56 de milioane de euro, România va primi cei mai puțini bani, adică doar 10 milioane de euro, iar Polonia 30 milioane de euro și Bulgaria 16 milioane de euro, este foarte grav și trebuie să se lase cu responsabilități și demisii, pentru că e clar că cineva nu a negociat cum trebuie”, a declarat Claudiu Târziu.

AUR a depus în Parlament o inițiativă privind înființarea unei bănci agricole care să ofere credite în condiții optime agricultorilor români, dar a primit vot negativ la Senat.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button