X

Guvernatorul Floridei: Implicarea SUA în Ucraina nu reprezintă un interes naţional vital!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

A deveni “și mai mult încurcat într-o dispută teritorială între Ucraina și Rusia” nu este un interes național vital al Statelor Unite, a declarat guvernatorul statului american Florida, Ron DeSantis, care intenţionează să candideze la președinția SUA.

Sondajele de opinie publică arată că Ron DeSantis este cel mai puternic contracandidat al fostului președinte al SUA, Donald Trump, în cursa pentru nominalizarea Partidului Republican înaintea alegerilor prezidenţiale din 2024, relatează Reuters preluat de Rador.

Prezentatorul Fox News Tucker Carlson a postat luni pe Twitter răspunsurile la un chestionar privind războiul din Ucraina oferit candidaților republicani și eventualilor aspiranți la o funcție în viitoarea administraţie a SUA.

“În timp ce SUA au multe interese naționale vitale… a se încurca și mai mult într-o dispută teritorială între Ucraina și Rusia nu este unul dintre ele. Faptul că administraţia Biden finanțează virtual cu ‘cec în alb’ acest conflict pentru ‘atât timp cât este nevoie’, fără obiective definite sau responsabilitate, distrage atenția de la cele mai presante provocări ale țării noastre”, a declarat DeSantis în răspunsul său.

Administrația democrată a președintelui Biden a oferit sprijin militar de miliarde de dolari Ucrainei și a mobilizat partenerii internaționali în sprijinul țării invadate de Rusia în urmă cu puțin peste un an. Donald Trump, când a fost întrebat dacă SUA ar trebui să sprijine schimbarea de regim în Rusia, a scris: “Nu. Ar trebui să sprijinim schimbarea de regim în SUA, asta este mult mai important. Administrația Biden sunt cei care ne-au băgat în această încurcătură”.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button