X

Germania este nevoită să despăgubească victimele serului c0vid. Ministrul Sănătății vrea recunoașterea imediată a dezastrului cauzat de v@ccin

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Multă vreme, oamenii care sufereau de consecințele vaccinării corona au fost ignorați. Acum, un nou program își propune să îmbunătățească îngrijirea celor afectați, scrie Berliner Zeitung.

Ministrul federal al Sănătății din Germania, Karl Lauterbach, a promis ajutor pentru persoanele cu leziuni pe termen lung din cauza unei infecții Covid19 sau a vaccinării. Ministerul va pune la punct un program în care vor fi examinate consecințele “Long Covid” (Covid lung) și “Post Vac” (daunele vaccinării) și va fi îmbunătățită îngrijirea celor afectați, a spus politicianul SPD duminică seară la postul ZDF.

„Acesta este un program pe care vreau să-l lansez cât mai curând posibil. Suntem în negocieri bugetare pentru acești bani. Vrem, de asemenea, conectarea în rețea a experților în acest domeniu, astfel încât probabilitatea unei terapii bune să crească”, a spus Lauterbach.

Problemele provocate de vaccinare trebuie recunoscute mai repede

Lauterbach a spus că consecințele pe termen lung ale vaccinării anti-Covid19 ar trebui recunoscute mai repede. În același timp, el a subliniat că daunele severe ale vaccinării sunt foarte rar declarate – conform datelor de la Institutul responsabil Paul Ehrlich (PEI) și de la autoritatea europeană de aprobare, mai puțin de una din 10.000 de vaccinări duce la astfel de efecte grave. Deoarece tabloul clinic devine din ce în ce mai clar, trebuie să fie posibil ca cei afectați să fie identificați și ajutați mai rapid pe în viitor.

Pe baza contractelor UE cu producătorii de vaccinuri, statul este răspunzător pentru daunele aduse vaccinului, a subliniat Lauterbach. Este totuși „valoros” dacă participă companii. „Pentru că profiturile au fost exorbitante. Și deci acesta ar fi de fapt mai mult decât un gest bun, dar ne-am putea aștepta.”

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button