X

Congresul SUA obligă serviciile de informații să declasifice informațiile despre C0VID

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Congresul SUA a adoptat vineri o lege care ordonă serviciilor de informaţii americane să-şi declasifice informaţiile privind originea pandemiei, în timp ce ipoteza unei scurgeri din laborator a revenit în prim plan, relatează AFP. 

Într-un rar moment de uniune, aleşii Camerei Reprezentanţilor au votat acest text în unanimitate. Acesta a fost adoptat deja în Senat cu sprijinul cel două partide şi preşedintele democrat Joe Biden urmează să promulge legea.

Directoarea pentru Informaţii Naţionale, Avril Haines, va avea apoi la dispoziţie 90 de zile pentru a declasifica „orice informaţii despre potenţiale legături dintre Institutul de Virologie din Wuhan şi originea coronavirusului”.

Comunitatea de informaţii americană este împărţită însă între susţinătorii ipotezei “unei scurgeri din laborator” şi cei ai “expunerii la un animal contaminat”, a menţionat Avril Haines.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button