X

GALA Bunei Vestiri, 25 martie – concert caritabil organizat de LifeCall. Invitați special: artistul Gheorghe Zamfir și grupul psaltic TRONOS

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Artistul Gheorghe Zamfir urcă pe scenă pe 25 Martie pentru un concert caritabil ce susține viața

Asociația Life Call împreună cu Radio România, organizează în data de 25 martie, la Sala Radio (Strada General H. M. Berthelot 60-64, București), un concert caritabil pentru susținerea femeilor însărcinate aflate în nevoie. Evenimentul va fi completat de un cocktail pentru cei care își doresc să creeze conexiuni mai apropiate cu inițiatorii acestui eveniment și cu artiștii.

Artiști de renume Mondial

Pe scena Sălii Radio, cu începere de la ora 19.30, se vor reuni artiști români, cunoscuți la nivel internațional. Printre aceștia se numără: “Regele naiului”, Maestrul Gheorghe Zamfir, Grupul Psaltic “TRONOS”, sopranele Rodica Gabriela Anghelescu și Silvia Micu, cunoscutul tenor Vlad Miriță și Raluca Angel, fosta solistă a trupei Angels.

Gala va fi marcată și de momente artistice de înaltă încărcătură artistică și emoțională, puse în scenă de Orchestra Simfonică Valahia, dirijată de Maestrul Florin Totan.

Gala Bunei Vestiri va fi prezentată de Alina Sorescu.

Accesul la concertul caritabil se face cu începere de la ora 19.00.

Bilete la concert pot fi achiziționate online, aici, https://bit.ly/3XvHgcA

Acestea au prețuri diferite, în funcție de poziția din sală:

  • Categoria I – 390 lei
  • Categoria II – 320 lei
  • Categoria III – 240 lei

Cocktail caritabil

  • Concertul va fi urmat de o recepție de tip cocktail, cu începere de la ora 20:30.
  • Biletul de participare la aceasta este 150 de lei și se poate cumpăra de aici https://bit.ly/3XvHgcA

În perioada 1-8 Martie, biletele la Gala Bunei Vestiri au 10% reducere, folosind codul – femeie10

Întreaga sumă de bani rezultată în urma vânzării acestor bilete de participare la cocktail, cât și la concert va fi direcționată către inițierea, implementarea și mentenanța primei platforme online de consiliere gratuită a femeilor însărcinate aflate în nevoie, precum și către acordarea de ajutoare materiale și financiare pentru aceste femei și pentru copilașii lor.

Proiectul digital al Asociației Life Call implică resurse materiale și umane semnificative și se deruleaza în patru etape majore:

  • martie 2023 – Etapa de aliniere metodologică cu specialisti psihologi și sociologi
  • aprilie – septembrie– Identificarea respondentelor (femei din diferite categorii sociale și zone ale țării care au trecut la un moment dat prin criză de sarcină) și realizarea efectivă a cercetării pe un eșantion reprezentativ la nivel național
  • iulie – octombrie – Realizarea propriu-zisa a platformei online și a conținutului acesteia, pornind de la rezultatele cercetării
  • noiembrie – Lansarea platformei online de consiliere și sprijin pentru femeile însărcinate aflate în nevoie

Acest proiect digital (cu partea de cercetare si dezvoltare platformă) este un proiect strategic pentru România prin care vom reuși să ajungem, în fiecare an, la peste 10.000 de femei însărcinate aflate în nevoie. De asemenea partea de cercetare din acest proiect va fii parte din fundamentarea unui viitor proiect de lege privind sprijinul real al acestor femei.

Prin urmare, fără contribuția și implicarea comunității acest proiect nu ar fi posibil.

Gala Bunei Vestiri, unde artiști și oameni preocupați de bunăstarea și binele social si psihologic al unor mame însărcinate aflate în nevoie, este o oportunitate unde deopotrivă fiecare se bucură de darul VIEȚII.

Partener al evenimentului este Hotelul Intercontinental Athenee Palace Bucharest.

Parteneri media: Magic FM, Radio România Cultural, Psychologies, Cariere, Agerpres, Pheonix Media, COCOR Media Channel, newsbucuresti.ro, descoperabucurestiul.eu.

Despre:

Asociația Life Call are drept misiune derularea de programe educaționale de prevenție a crizei de sarcină atât către tineri cât și către adulți și oferirea de consiliere de înaltă calitate și ajutor susținut și concret femeilor însărcinate care se găsesc în criză de sarcină, pentru un parcurs firesc al vieții bebelușului lor încă nenăscut.

Life Call se angajează să consilieze aceste femei, cu multă iubire și blândețe și să le ajute material și financiar, acolo unde este nevoie, până când copiii lor vor împlini 2 ani.

Cei care doresc să sprijine proiectele Life Call o pot face prin donații în conturile deschise la Banca Transilvania:

LEI: RO48BTRLRONCRT0532952101

EUR: RO95BTRLEURCRT0532952101

USD: RO02BTRLUSDCRT0532952101

lifecall.ro/doneaza

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:

Alexandra Dinu, PR Manager

0722 233 114; [email protected]

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button