X

[VIDEO] VREDNIC ESTE! Preot ortodox citește Sinodiconul Ortodoxiei la papistași acasă

Oare cât va dura până episcopul ecumenist Siluan îl va alunga?

Nu ne vom lepada nicicand de tine, iubita Ortodoxie! Nu vom minti niciodata tie, cinstita Predanie a Parintilor! Nu te vom parasi nicicand, Maica Bunacinstire! In tine ne-am nascut, si in tine traim, si in tine vom adormi. Şi, daca vremurile o vor cere, de zeci de mii de ori vom muri pentru tine!

Sfântul Iosif Vriennios + 1476

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Părintele se numește Constantin Popa, slujește la biserica Sf. Ioan Gură de Aur din Busto Arsizio (Milano, Italia) și are la activ mai multe convertiri la Ortodoxie a unor papistași, prin Taina Sfântului Botez, prin întreita afundare:

Îi puteți urmări activitatea pe contul de pe YouTube și pe site-ul Biserica ortodoxă Busto Arsizio

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. In primul video, la 00:35 spune ceva ce m-a bulversat. Daca am inteles bine spune urmatoarele: “Abandonand biserica Una Sfanta, catolica si Apostolica Ortodoxa”. Daca am inteles bine, e nebunie ce a spus. Biserica Una Sfanta e numai Biserica Ortodoxa, catolicismul este erezie.

      1. Daca termenul a fost deturnat de papistasi atunci nu il mai folosim. Nu am auzim nici un sfant parinte sa se exprime asa, ci poate numai cu Biserica Universala, si nici la unul dintre duhovnicii mari contemporani nu am auzit exprimarea asta. Ai auzit tu la Dumitru Stăniloae exprimarea asta? Sau la Iustin Parvu, Ilie Cleopa, Arsenie Papacioc, Adrian Fageteanu, Proclu Nicău. In cartile sfintilor parinti, chiar si la cei de dupa 1054, ai vazut exprimarea asta? Nu cred. Atunci de ce sa folosesti acest termen?

  2. Slavă Domnului că lucrează cele ale ortodoxiei! Bunul Dumnezeu să îi călăuzească pașii după voia Sa!

  3. Se pare ca unii dintre comentatori sunt analfabeti teologic. Termenul catolic este in textul original al Crezului Ortodox in greaca veche “katolikin”. Ortodocsii sunt catolici, nu poti fi catolic daca nu esti ortodox- Sf. Maxim Marturisitorul. Soborniceasca este un termen improvizat din paleoslava din repulsie fata de termenul original “catolic”. Toata Biserica Greaca foloseste termenul catolikin. Parintele este in Patriarhia Moscovei, intro jurisdictie care a fost in Patriarhia Ecumenica si au trecut cu totii in Patriarhia Moscovei din cauza schismei ucrainene, legiferata de ereziarhul Bartolomeu. Actualul Mitropolit Ioan preluat de Kiril din Patriarhia Ecumenica este nebotezat si semnatar la Sinodul Talharesc din Creta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button