X

[VIDEO] VREDNIC ESTE! Preot ortodox citește Sinodiconul Ortodoxiei la papistași acasă

Oare cât va dura până episcopul ecumenist Siluan îl va alunga?

Nu ne vom lepada nicicand de tine, iubita Ortodoxie! Nu vom minti niciodata tie, cinstita Predanie a Parintilor! Nu te vom parasi nicicand, Maica Bunacinstire! In tine ne-am nascut, si in tine traim, si in tine vom adormi. Şi, daca vremurile o vor cere, de zeci de mii de ori vom muri pentru tine!

Sfântul Iosif Vriennios + 1476

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Părintele se numește Constantin Popa, slujește la biserica Sf. Ioan Gură de Aur din Busto Arsizio (Milano, Italia) și are la activ mai multe convertiri la Ortodoxie a unor papistași, prin Taina Sfântului Botez, prin întreita afundare:

Îi puteți urmări activitatea pe contul de pe YouTube și pe site-ul Biserica ortodoxă Busto Arsizio

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. In primul video, la 00:35 spune ceva ce m-a bulversat. Daca am inteles bine spune urmatoarele: “Abandonand biserica Una Sfanta, catolica si Apostolica Ortodoxa”. Daca am inteles bine, e nebunie ce a spus. Biserica Una Sfanta e numai Biserica Ortodoxa, catolicismul este erezie.

  2. Slavă Domnului că lucrează cele ale ortodoxiei! Bunul Dumnezeu să îi călăuzească pașii după voia Sa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button