X

Avertisment, chiar din Camera Reprezentanților a SUA: Zelensky vrea ca fiii și fiicele noastre să moară în Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

SUA trebuie să înceteze să ofere asistență militară și financiară Ucrainei și să caute pacea pentru țară, a declarat vineri Marjorie Taylor Greene, membru republican al Camerei Reprezentanților SUA. 

„Fără bani pentru Ucraina, iar țara respectivă trebuie să găsească pacea, nu războiul”, a declarat republicanul care reprezintă Georgia la Conferința de acțiune politică conservatoare.

Greene l-a acuzat pe președintele ucrainean Zelensky că încearcă să-i atragă pe americani în ostilitățile împotriva Rusiei.

„Zelensky vrea ca fiii și fiicele noastre să moară în Ucraina. Mă voi în ochii lui și îi voi spune direct lui Zelensky că ar fi bine să-și ia mâinile de pe fiii și fiicele noastre, pentru că ei nu vor muri acolo”, a spus aceasta.

Greene este membru al flancului drept al Partidului Republican și un susținător al fostului președinte american Donald Trump. Ea a susținut rezoluția propusă de a înceta asistența pentru Kiev, care a fost înaintată Camerei de reprezentantul republican Matt Gaetz.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button