X

Big Brother mai face un pas: cartelele SIM și eSIM vor dispărea

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Până acum, eSIM-ul a fost o inovație importantă în ceea ce privește conectivitatea telefoanelor mobile, dar următoarea inovație care ar putea fi implementată în telefoanele viitoare reprezintă un nivel superior în conectarea acestora la operatorii de telefonie mobilă. 

Qualcomm și Thales au confirmat că primul SIM integrat, numit iSIM, a primit certificarea și este pregătit să fie folosit pe viitoarele telefoane.

iSIM-ul promite aceleași funcții digitale de conectare, fără card, ca și eSIM-urile, dar este încorporat direct în procesorul principal al telefonului. Prin urmare, telefonul tău ar putea să nu mai aibă nevoie de un cip dedicat, economisind astfel spațiu, dar, de asemenea, permitând o monitorizare mai amplă a terminalelor personale.

Cu toate acestea, companiile nu au dezvăluit încă care vor fi primele telefoane care vor folosi iSIM-uri. Totuși, tehnologia acceptă același standard de furnizare de la distanță ca și eSIM-urile, astfel încât ne așteptăm ca schimbarea să se producă la următoarele lansări oficiale de telefoane de top.

Această inovație ar putea încuraja mai mulți producători să utilizeze SIM-uri digitale, făcând tehnologia mai ușor de implementat.

Momentul apariției iSIM-urilor este cu atât mai convenabil cu cât multe telefoane includ deja suport pentru eSIM, iar unele modele de iPhone 14 și 14 Pro nu mai acceptă SIM-uri fizice. În timp ce cartela SIM convențională este în declin, iSIM-ul ar putea accelera această tranziție făcând versiunea sa virtuală mai răspândită decât până acum.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button