X

Statele Unite analizează piața în căutarea de susținători care să sprijine impunerea unor sancțiuni împotriva Chinei, dar aceștia nu privesc cu ochi buni această strategie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În prezent, Statele Unite examinează posibilitatea impunerii unor noi sancțiuni împotriva Chinei, în cazul în care aceasta ar oferi sprijin militar pentru Rusia în timpul conflictului din Ucraina.  SUA își propun să obțină sprijinul altor țări, în special a celor din Grupul celor 7 (G7), pentru a coordona orice restricții care ar putea fi impuse împotriva Chinei.

Sursele au declarat că SUA au stabilit deja unele acțiuni potențiale împotriva Chinei, împreună cu un grup de țări care au susținut sancțiunile impuse Rusiei în urma invaziei sale în Ucraina acum un an.

Un oficial dintr-o țară consultată de SUA a afirmat că nu există prea multe informații care să susțină afirmațiile privind sprijinul militar al Chinei pentru Rusia. Cu toate acestea, un oficial american a susținut că furnizează aliaților săi informații detaliate în acest sens.

În ultimele săptămâni, SUA și aliații săi au susținut că China ar furniza arme Rusiei, deși Beijingul a negat aceste acuzații. Cu toate acestea, nu au fost prezentate dovezi publice care să susțină aceste afirmații.

În timp ce China a cerut încetarea totală a focului într-un document publicat recent în 12 puncte, acesta a fost primit cu scepticism în Occident.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button