X

Pravda dezvăluie că războiul din Ucraina e un aranjament între Rusia și Occident, pentru un profit imens

“Rusia ar trebui să ia mult mai în serios atacurile cu drone pe teritoriul ei.  E inacceptabil ca Rusia să se culce pe laurii puterii nucleare.”, susține Pravda preluat de Rador.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

“Unii experți privesc cu superioritate astfel de atacuri ucrainene cu drone pe teritoriul Rusiei. În orice caz, Rusia nu ar trebui să se culce niciodată, indiferent de circumstanțe, pe laurii puterii nucleare. Regimul de la Kiev va continua să organizeze o ofensivă, o contraofensivă, va continua să atace teritorii rusești, să comită acte de sabotaj, etc. Acesta e sensul existenței lui, conform instrucțiunilor pe care le primește de la patronii lui occidentali.

O analiză rapidă a diverselor declarații recente din presă arată că NATO plănuiește să realizeze concentrări de forțe:

– în Polonia – cu posibilitatea de a lovi Belarus și Kaliningradul Rusiei și, în perspectivă, cu posibilitatea de a avansa până la Sankt Petersburg;
– în România – cu posibilitatea de a lovi Transnistria;
– în Ucraina – pentru a ataca Melitopol, a avansa până la Marea Azov și a reveni apoi asupra Crimeei și Donbasului.

Ei vor începe probabil imediat ce va veni primăvara și drumurile se vor zvânta în Ucraina. Forțe din Polonia și România li se vor alătura mai târziu – NATO va avea acolo la primăvară o armată de 400.000 de oameni.

Trăgând linie, Ucraina chiar se pregătește pentru ceva, în ciuda pierderilor ei din Bahmut. E posibil de asemenea ca Ucraina să fi primit deja armament greu de tip NATO – e posibil să fi sosit după ce au fost anunțate asemenea intenții.

În loc ca măcar să taie aprovizionare cu combustibil a forțelor armate ucrainene prin distrugerea rutelor de aprovizionare dinspre Bulgaria (care e exceptată de la toate sancțiunile petroliere împotriva Rusiei și unde Lukoil are o rafinărie la Burgas) prin România, Rusia a încheiat un acord cu Kazahstanul privind aprovizionarea cu petrol a Germaniei. Acest petrol, sub formă de combustibil, va fi livrat ulterior Ucrainei pentru a alimenta tancurile Leopard și Abrams. Dar iată că se pare că conducerea rusă e mai preocupată de a obține profit de pe urma petrolului.

E extrem de important acum să aibă loc o inițiativă neașteptată pentru a se opri ori slăbi acțiunile ofensive ale armatei ucrainene. Atacuri asupra podurilor, căilor ferate și porturilor din regiunea Odesa par să fie absolut necesare exact în acest moment, pentru a nu mai pomeni nevoia de a se anula acordul privind cerealele. Rusia ar trebui să-i taie complet accesul Kievului la porturile de la Marea Neagră și să-i blocheze aprovizionarea cu combustibil, lubrifianți și armament.”, se spune în articolul semnat de Liuba Lulko.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Vrajala, nu exista nici o intelegere. Veti vedea cat de curand. Rusii se poarta inca cu manusi in speranta ca amerlocilor satanisti si slugilor lor le va veni mintea la cap si vor inceta sa mai aprovizioneze trupele lui Zdrelisny cu arme intr-o veselie. Deoarece daca ajutorul Occidental nu se va opri acest razboi se va sfarsi cu Armaghedonul nuclear. Se va sfarsi 100% pentru ca SATAN USA spera sa-i infranga pe rusi chiar si dupa un asemenea Arnaghedon. Acest razboi este de tipul invingi sau pierzi, loc de tratative neexistand de nici un fel. Ori castiga Satan pe mana Occidentulul, ori castiga Sfanta Treime pe mana Rusiei.

  2. În articolul pe care l-ați postat nu zice nicăieri că ”războiul din Ucraina e o înțelegere între ruși și occident”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button