X

Război și pace în Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cu ocazia ședinței comune a Parlamentului României prilejuită de împlinirea unui an de la izbucnirea războiului din Ucraina, senatorul Claudiu Târziu, președintele CNC al AUR, a ținut un scurt discurs.

Mesajul transmis este că România se dovedește prietena Ucrainei în momente de foc, este rîndul Ucrainei să se arate și ea prietena României. Pînă acum, a ratat toate ocaziile pentru asta, dar încă nu e prea tîrziu. La un an de la declanșarea războiului ruso-ucrainean, în ședința solemnă a Parlamentului, grupurile AUR au exprimat singura poziție echilibrată și în adevăr.

Vă invităm să-l vizionați în întregime:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button