X

[VIDEO] Secretarul general al NATO recunoaște că alianța este în război cu Rusia, în Ucraina, începând cu 2014

Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, la întâlnirile miniștrilor Apărării NATO la sediul NATO din Bruxelles, Belgia, 14 februarie 2023. 

Surse alternative de media, precum Tucker Carlson, Douglas MacGregor, Scott Ritter, Crisis Magazine, Rod Dreher, Oliver Stone, și mulți alții, au prezentat informații care indică faptul că războiul din Ucraina a început mult înainte de ‘operațiunea specială’ rusă.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Oficinele de știri și guvernele occidentale au dat impresia că actualul război din Ucraina a început odată cu “Operațiunea Militară Specială” a Rusiei la începutul anului trecut, ca un pas presupus pentru reconstruirea Imperiului Sovietic. Dar săptămâna trecută, Conservative Treehouse a raportat șocant și a arătat că Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, a recunoscut în mod deschis că NATO a fost în război cu Rusia începând din 2014. Ce?

Acest lucru este foarte important, deoarece ni s-a spus în mod constant că Rusia a fost agresorul inițial și că singurii implicați în acest război au fost Ucraina democratică și inocentă împotriva Rusiei autoritare și cuceritoare.

Acest conflict a fost foarte dificil de înțeles din cauza cantității masive de propagandă, mai ales de proveniență occidentală, care a făcut ca această sarcină să pară aproape imposibilă. Este foarte util să fii expus la rapoarte alternative care încearcă să explice istoria din spatele războiului, care datează cu câțiva ani în urmă cel puțin. Este esențial să se ia în considerare astfel de rapoarte din cauza pericolului acum realist că războiul ar putea degenera într-un al treilea război mondial, lucru pe care un număr tot mai mare de comentatori avertizează că pare să ne îndreptăm spre el.

Vă rog să profitați de cantitatea mare de informații impresionante disponibile în următoarele rapoarte video, citate și alte link-uri care vă vor oferi o perspectivă uimitor de diferită asupra conflictului, pe care aproape toate celelalte media l-au raportat.

În primul rând, vizionați ultimul videoclip din acest articol, care este comentariul lui Tucker Carlson din 24 februarie. Tucker pune punctul pe “i” ca nimeni altcineva nu a făcut-o în toate mass-media americană.

Donald Trump avertizează că Al Treilea Război Mondial este aproape

De asemenea, în această săptămână, Donald Trump a indicat indirect, numind-o pe Victoria Nuland, secretar de stat al SUA, complotistă în ceea ce privește Ucraina, că conflictul din Ucraina a început în 2014. Un articol de pe Firstpost.com afirmă: “Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a acuzat “globaliștii” din Departamentul de Stat al SUA că au ajutat lovitură de stat din Ucraina din 2014, pe care Rusia susține că a declanșat tensiunile și a declanșat posibil războiul în curs.”

Acest lucru se referă la un comentariu din discursul recent al lui Trump în care a avertizat că “Al Treilea Război Mondial nu a fost niciodată mai aproape decât este acum” și “Trebuie să curățăm casa de toți cei care provoacă război și “globaliștii ultimi ai Americii” din Deep State, Pentagon, Departamentul de Stat și complexul industrial de securitate națională”.

Planurile NATO/Deep State globaliste americane au eșuat spectaculos LifeSiteNews știa de mult timp despre provocările intenționate din partea occidentală împotriva Rusiei. Acum vedem conspiratorii occidentali recunoscând în cele din urmă că a existat mult mai mult în acest conflict decât au fost dispuși să spună lumii. Acest lucru se întâmplă cel mai probabil pentru că situația a devenit disperată.

Planurile NATO/Deep State globaliste americane au eșuat spectaculos, în special noile tipuri fără precedent de sancțiuni împotriva Rusiei concepute de elitele bancare și de putere ale Marii Resetări.

De asemenea, a existat un eșec oribil al armatei ucrainene, care erau puternic înarmate cu arme moderne de la SUA și antrenate în și de către vest în ultimii ani, în scopul de a zdrobi în cele din urmă o invazie provocată în mod deliberat de ruși. Dar exact invers s-a întâmplat și a confundat schema SUA/NATO de a folosi Ucraina ca pe un procurator pentru a forța schimbarea regimului rus și a umili și demonta uriașa și bogata națiune.

Această confruntare, așa cum s-a dovedit, nu a fost niciodată despre apărarea suveranității, frontierelor și libertății Ucrainei. Ucrainenii au fost în schimb folosiți și abuzați de Est și Vest, dar mai ales de Vest, care i-a împins într-un masacru pe care Rusia nu a dorit deloc să-l abordeze, ci într-un război pe care SUA i-a spus greșit ucrainenilor că-l pot câștiga.

Fostul inspector de arme ONU, Scott Ritter, a declarat recent că pierderile militare ucrainene au ajuns la 300.000-350.000 morți și 150.000 răniți într-un singur an – un total, spune el, care a depășit toate pierderile de trupe americane din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Acest lucru este uimitor și, dacă este adevărat, o cifră oribilă care a fost cu bună știință ascunsă publicului vestic și cetățenilor ucraineni.

Este de remarcat faptul că acesta este unul dintre primele războaie în memoria recentă în care nu există jurnaliști vestici încorporați în “partea bună” care să arate conflictul pe care îl raportează și să facă numeroase afirmații despre acesta. Acest lucru nu este accidental. Nu am avut nicio modalitate de a verifica afirmațiile lor incredibile despre presupuse victorii masive ale Ucrainei și uciderea a sute de mii de trupe rusești.

Rod Dreher critichează acoperirea conflictului de către media occidentală

Într-un articol acerb din 29 ianuarie 2023, cunoscutul comentator american Rod Dreher a avertizat că “elitele americane conduc Ucraina încet spre Al Treilea Război Mondial”. Bemoaning acoperirea nesinceră a catastrofei de către media occidentală, el a proclamat: “De ce nu vorbim despre asta?” El a raportat că un total de 17 milioane de ucraineni au părăsit țara chiar înainte și în timpul războiului, posibil fără să se mai întoarcă – și toate acestea s-au întâmplat înainte ca ofensiva actuală să înceapă. Acesta a fost o dezastru istoric pentru Ucraina și posibil sfârșitul acestei națiuni.

SUA au continuat să prevină un acord de pace negociat timpuriu și iminent cu Rusia și, în schimb, i-au furnizat ucrainenilor din ce în ce mai multe arme și au utilizat toate resursele puternice ale agențiilor de informații ale SUA pentru a da ucrainenilor un avantaj crucial sperat în fața rușilor.

Iată textul din raportul Conservative Treehouse:

Trebuie să recunosc că uneori îmi scarpin capul, când văd agenți de influență geopolitică spunând în public partea liniștită, dar totuși nimeni nu pare să acorde atenție.

În cazul în care ați ratat – acum câteva zile (14/2/23), secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a apărut în fața camerelor de luat vederi pentru o conferință de presă impromptu, după o întâlnire a miniștrilor apărării NATO la sediul NATO din Bruxelles, Belgia.

Generalul Stoltenberg le-a spus deschis jurnaliștilor occidentali că NATO este într-un război împotriva Rusiei începând din 2014. Atunci când efortul combinat al conducerii politice occidentale, condus de Departamentul de Stat al SUA și forțele NATO, au răsturnat guvernul anterior al Ucrainei și au stabilit țara ca centrul pentru operațiuni militare strategice împotriva Rusiei. Acesta nu este primul Stoltenberg care face această admisiune.

În acest context, incursiunea militară a Rusiei în estul Ucrainei (regiunea Donbas) din februarie 2022 poate fi văzută ca o contraofensivă împotriva avansului NATO; totuși, aproape nimeni în media occidentală nu pare să aibă aceste admisiuni NATO ca referință.

Incredibilul documentar și interviul lui Oliver Stone

Pentru o înțelegere mai detaliată a conflictului din Ucraina, este obligatoriu să urmăriți documentarul impresionant al lui Oliver Stone din 2016, Ukraine on Fire, care durează peste două ore.

Textul introductiv al documentarului afirmă că acesta “investighează căderea președintelui ucrainean Viktor Yanukovych. Stone interviuează pe Yanukovych și pe președintele rus Vladimir Putin pentru a arunca lumină asupra implicării Departamentului de Stat al SUA în revoluția din 2014.” Trebuie să ținem cont că acest film discută revolta din perspectiva liderilor [pro-ruși] care au fost îndepărtați în acel moment.

Interviurile cu Putin pe care Stone a reușit să le conducă sunt uimitoare. Putin se prezintă nu deloc așa cum îl portretizează media occidentală. Acest lucru nu înseamnă că Putin este bun sau corect, dar trebuie să ne fie permis să-l vedem și să-l auzim pentru a putea lua decizii mai bune cu privire la acest conflict teribil.

Stone a urmat cu opinii suplimentare, unele dintre ele acum schimbate, într-un interviu video interesant, vizualizat de trei milioane de ori, realizat de Lex Fridman, pe data de 17 mai 2022. Informațiile prezentate în acest interviu sunt dramatic diferite de ceea ce am fost supuși prin toate mass-media noastre controlate strâns.

În interviu, Stone menționează acuzațiile frecvente la adresa oricui care pune sub semnul întrebării răspunsul occidental la Ucraina. El afirmă: “Nu am văzut niciodată un zid de propagandă atât de mare cum am văzut aici.” Stone numește NATO, care ar fi trebuit să fie doar o alianță defensivă, “foarte periculoasă” și proclamă că “națiunile NATO nu au libertatea să spună ce vor să spună despre aceste lucruri”. “Statele Unite controlează pe toată lumea” cu presiunile financiare puternice, conform lui Oliver Stone. Este greu să nu fi de acord cu unele dintre lucrurile pe care le spune având în vedere cât de multe am învățat despre acest conflict în ultimul an de la personalități notabile și bine informate.

Când Rusia a invadat Ucraina pentru prima dată în timpul “Operațiunii speciale” limitate, Stone spune că Ucraina avea 110.000 de soldați la granița Donbas, puternic înarmați și așteptând ca rușii să cadă în capcana “teoretică stabilită de Statele Unite”. El spune că “nu era nimic în mass-media occidentală despre forțele ucrainene și că erau, presupus, doar trupe rusești de o parte”.

Producătorul de documentare susține că, începând cu revoluția din 2014, “Ucraina a fost un stat terorist”, și de fiecare dată când ucrainenii au exprimat orice sprijin pentru punctele de vedere rusești sau pur și simplu au pus sub semnul întrebării politicile guvernului ucrainean, li s-au întâmplat lucruri teribile.

Stone spune: “Ucraina era neutră înainte de 2014.” “S-au format echipe de execuție” pentru a zdrobi opozanții politici ai guvernului ucrainean. “Zelensky a fost ales pe o platformă de pace.” “Nu a încercat să facă pace cu Rusia.” Există o atitudine foarte ostilă față de Rusia din partea grupurilor hardcore din Ucraina care au “amenințat Zelensky”. Stone afirmă că 14.000 de civili ucraineni au fost uciși din 2014 încoace de către Azov și alte grupuri militare și echipe de execuție ucrainene.

Ultimul videoclip din acest articol este un comentariu uimitor de către Tucker Carlson în timpul emisiunii sale de seară din vineri, 24 februarie. Acesta trebuie să fie cel mai direct și mai puternic avertisment făcut de el până acum cu privire la direcția în care pare să meargă acest conflict.

Concluzie

În rezumat, a existat o vastă campanie de propagandă în Occident prezentând doar o viziune controlată strâns, pro-Ucraina a evenimentelor care au avut loc în țară înainte și după invazia din 2014. Am inclus în acest articol doar câteva dintre multe alte surse pe care le-am descoperit care au prezentat o imagine foarte diferită, aparent mult mai credibilă și mai sinceră despre ceea ce se întâmplă în această țară chinuită și coruptă din Europa.

Am observat pe YouTube o avalanșă recentă de noi videoclipuri pretinzând a fi rapoarte de știri credibile din teren demonizând rușii, prezentând trupe rusești capturate ca fiind lipsite de speranță și critice față de Putin, și ucraineni care obțin noi succese majore. Este greu să spunem cu certitudine, dar aceste rapoarte par prea scriptate pentru a se potrivi doar unei părți (nu jurnalism real), cu afirmații aparent excesive, acuzații că rușii atacă adesea civili (ceea ce este interzis), și fără să se facă referire la pierderile ucrainene extinse sau la lucrurile îngrozitoare pe care acum știm că li se fac unor prizonieri ruși.

Poate aceste videoclipuri sunt o încercare de a contracara numărul tot mai mare de videoclipuri de pe internet de la reporteri mai principiali, independenți în vest, care sunt jurnaliști adevărați. Aceștia prezintă rapoarte foarte diferite, mai obiective, echilibrate din surse de încredere din Ucraina, generând astfel serioase îndoieli cu privire la implicarea tot mai mare a SUA și NATO în război.

În ceea ce privește cine spune cu adevărat adevărul, istoria va dezvălui acest lucru. Între timp, trebuie să căutăm și să luăm în considerare aceste opinii alternative ale surselor datorită imensei pericole pe care acest război o prezintă lumii și având în vedere ceea ce am învățat în acești ultimi ani de COVID cu privire la acțiunile agențiilor de informații și guvernamentale americane de a influența complet toate informațiile de pe internet pentru a susține politicile guvernamentale.

Pacea trebuie să fie obiectivul pe care îl căutăm cu toții. Nu victoria militară. Alternativa unui conflict nuclear al marilor puteri este prea de neacceptat. Și, în acest moment, pare că suntem foarte aproape de aceasta.

Sperăm și ne rugăm pentru creșterea rapidă a unui puternic mișcare de pace care să-i convingă mai ales pe liderii occidentali să pună negocierile ca prioritatea lor supremă pentru a încheia în cele din urmă acest război înainte să fie prea târziu.

Compromisurile vor fi necesare și trebuie acceptate. A existat deja prea multă moarte și distrugere.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button