X

China, total de partea Rusiei! „Parteneriatul nostru, solid ca stânca”

China, total de partea Rusiei! „Parteneriatul nostru, solid ca stânca”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

rusia

China transmite, prin vocea lui Wang Yi, șeful Biroului Comisiei de Afaceri Externe a Comitetului Central al Partidului Comunist, că relația cu Rusia este „solidă ca o stâncă” și va rezista oricărui test.

„Relațiile chino-ruse au un caracter matur: sunt solide ca stânca și vor rezista oricărui test într-o situație internațională în schimbare”, i-a spus Wang „tovarășului” Patrușev, prin intermediul unui translator rus, în remarci difuzate de televiziunea de stat.

Discuție între „tovarășii” Wang Yi și Nikolai Patrușev, la Moscova

Wang a declarat că Rusia și China ar trebui să elaboreze noi măsuri comune pentru a asigura securitatea ambelor țări, fără a detalia. Patrușev, care este un apropiat al lui Putin, i-a spus „tovarășului” Wang că Beijingul este o prioritate absolută pentru politica externă rusă și că cele două țări trebuie să rămână împreună împotriva Occidentului.

„În contextul campaniei pe care o duce Occidentul colectiv pentru a ține în frâu atât Rusia, cât și China, aprofundarea în continuare a cooperării și interacțiunii ruso-chineze pe arena internațională este de o importanță deosebită”, a declarat Patrușev, citat de agenția de presă rusă

„Vreau să confirm sprijinul nostru continuu pentru Beijing în ceea ce privește chestiunile legate de Taiwan, Xinjiang, Tibet și Hong Kong”, a mai spus el. Wang urmează să se întâlnească miercuri cu ministrul rus de externe Serghei Lavrov, în cadrul vizitei la Moscova.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button