X

Vladimir Putin: „Occidentul promovează un Dumnezeu neutru!” Promovează oare Putin, Ortodoxia?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vladimir Putin este de părere că Occidentul și-a pierdut valorile morale și religioase. El a declarată că în SUA se promovează ideea unui Dumnezeu de gen neutru, iar căsătoriile între persoanele de același sex tind să devină o normalitate.

De asemenea, preşedintele Rusiei a marşat pe cartea luptei pe care o duce împotriva nazismului: „Ucraina a încercat să creeze o divizie Edelweiss pe care a încercat să o creeze Hitler”.

Putin a invocat o „catastrofă spirituală”

Vladimir Putin a vorbit în acest discurs despre situaţia actuală din Rusia, şi anume despre ofensiva rusă în Ucraina, dar şi despre situaţia economică a țării sale.

„Este un război informațional extrem de dur. Atacă biserica rusească, atacă valorile Rusiei. Uitați-vă ce fac cu propriile lor popoare. Induc ideea că pedofilia este normală, promovează căsătoriile între persoanele de același sex. În toate religiile mondiale se spune că căsătoria este unuiunea dintre o femeie și un bărbat.

Biserica din America vrea să promoveze ideea unui Dumnezeu neutru. Milioane de oameni din Vest înțeleg că merg spre o catastrofă spirituală. Noi suntem obligați să ne protejăm copiii de degradarea promovată de cei din Vest. Este evident că Vestul va încerca să ne distrugă societatea.

Fiecare conștientizează că este parte intrinsecă din soarta acestei țări. Poporul a dat dovadă de curaj! Vreau să mulțumesc soldaților noștri!„, a mai zis Putin.

Zice foarte bine, referitor la Occident. Însă la întrebarea din titlu vă rog să răspundeți voi.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Parintele Elpidie Vaianakis spunea referitor la Putin ca, desi a facut destule greseli si erori, este sincer in demersul sau de a apara valorile si traditiile conservatoare si crestine, alaturi de Ortodoxie, in fatza masurilor demente si anticrestine ale Vestului satanizat! Totusi, e foarte greu de descifrat cat este credinta sincera si cat este simpla propaganda, in spusele sale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE