X

Terheș: UE nu te va obliga sa ai Identitate Digitală, doar că, dacă nu ai, vei muri de foame, pentru ca nu vei mai putea vinde și cumpăra!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Chris Terheș spune că Identitatea Digitală Europeană la care lucrează Uniunea Europeană va asigura „un sistem de supraveghere total și permanent asupra fiecărei persoane”.

Europarlamentarul afirmă că identitatea digitală este o formă de „neomarxism globalist” care „ne vrea iobagi, fără țară, fără Dumnezeu, fără drepturi și libertăți, doar buni de muncă și plătit taxe”. „Banii digitali, Identitatea Digitală și iobăgia globalistă.Marea Britanie lucrează intens pentru introducerea unei monede digitale (digital currency) care să înlocuiască tranzacțiile cash. Și la nivelul UE se lucrează intens pentru introducerea unui Euro digital.Pentru a putea tranzacționa asemenea „monede digitale” se va impune folosirea unor aplicații care vor fi conectate cu Identitatea Digitală, că să știe cine ești și ce cumperi.Când magazinele nu vor mai putea primi bani cash, singurul mod că să mai faci tranzacții financiare (să cumperi și să vinzi) va fi cu acești bani digitali prin aceste aplicații, care vor necesita și Identitate Digitală.

Dacă nu ai Identitate Digitală nu vei avea acces la acest sistem de tranzacții. Ei nu te vor obligă să ai Identitate Digitală, doar că, dacă nu ai, vei muri de foame, pentru că nu vei mai putea vinde și cumpăra. Așa au făcut și cu Certificatul Verde, pe care l-au folosit să ii constrângă pe oameni să se vaccineze, altfel aceștia neputând călători. Acest proces va avea ca finalitate ștergerea identității și libertății individuale și personale, asigurând un sistem de supraveghere total și permanent asupra fiecărei persoane.Tot acest neomarxism globalist ne vrea iobagi, fără țară, fără Dumnezeu, fără drepturi și libertăți, doar buni de muncă și plătit taxe, iar când nu mai producem, pentru că suntem prea bătrâni sau bolnavi, să ne eutanasieze sau sinucidă asistat.Singură soluție pe care o mai avem este să luptăm pentru apărarea suveranității naționale și a drepturilor și libertăților individuale. Această luptă a devenit o lupta pentru supraviețuirea omului, cu demnitatea și libertatea inerentă faptului că a fost creat de Dumnezeu după chipul și asemănarea Sa. Este lupta generației noastre, iar uniți vom învinge!”, a scris europarlamentarul Cristian Terheș.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Ha ! Ha ! În sfârșit, demascarea ! vorba bolșevicilor de la Pitești 1950.
    Se vede hidoșenia construcției absolut artificiale și sataniste, numită mUE

  2. Nimic nou. Doar ca lupta asta de care vorbește Terhes e specifica protestantilor. Singura luptă pe care o avem de dat este cea cu noi înșine.
    Ne rămâne doar fuga care nici aia nu-i ușoară daca nu ne putem uni 10-15 adulti. La scurtă vreme după această pecetluire va incepe si prigoana.
    Cred ca nici eu nu am spus ceva nou. Ar merita totuși republicat Sf Ignatie Briancianinov legat de lupta impotriva antihristului si a sistemului antihristic.
    Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button