X

E ALERTĂ în SUA. Cetățenii americani sunt îndemnați să PĂRĂSEASCĂ URGENT RUSIA!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un avertisment recent vine de la oficialii americani pentru cetățenii din SUA aflați în Rusia.  Se întâmplă la aproape un an de la începutul războiului din Ucraina.

Statele Unite le-au transmis cetățenilor americani să părăsească imediat Rusia din cauza războiului din Ucraina, transmite Reuters. Totodată, se atrage atenția asupra riscului de arestări arbitrare sau hărțuire din partea forțelor de ordine rusești.

„Cetățenii americani care locuiesc sau călătoresc în Rusia ar trebui să plece imediat”, a transmis ambasada SUA la Moscova.

Se cere prudență sporită

„Manifestați o prudență sporită din cauza riscului de a fi reținuți în mod abuziv” – s-a mai transmis.

„Serviciile de securitate ruse au arestat cetăţeni SUA pe baza unor acuzaţii false, au identificat cetăţeni SUA în Rusia pentru detenție şi hărţuire, le-au negat dreptul la un tratament corect şi transparent şi i-au condamnat în cadrul unor procese secrete sau fără a prezenta dovezi credibile”, sună avertismentul oficial, citat de cnn.com.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button