X

Rusia cumpără tehnologie de recunoaștere facială pentru frontierele sale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Autoritățile ruse au lansat o licitație pentru un contract în valoare de 830 de milioane de ruble (11,3 milioane de dolari) pentru furnizarea de tehnologie de recunoaștere facială la unele dintre frontierele sale terestre, potrivit unui anunț de pe portalul de achiziții publice al Rusiei, relatat joi de publicația media rusă independentă Polygon, transmite The Moscow Times.

Tehnologia de recunoaștere facială, care urmează să fie instalată la mai multe puncte de trecere a frontierei rusești cu China, Kazahstan, Polonia și Lituania, este destinată verificării încrucișate a identităților călătorilor cu datele stocate într-o „bază de date biometrice”..

Livrarea noii tehnologii este prevăzută până la 25 noiembrie 2023, potrivit anunțului de licitație.

Măsura de modernizare a zecilor de puncte de trecere a frontierei terestre a Rusiei vine în urma exodului uriaș de cetățeni înregistrat la sfârșitul anului 2022, după ce președintele Vladimir Putin a anunțat o mobilizare „parțială” a rezerviștilor militari pentru a consolida forțele rusești din Ucraina, mai notează sursa citată.

Citiți și:

Punctul comun dintre RUSIA și NATO este NOUA ORDINE MONDIALĂ. Declarația ministrului de externe rus

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Dupa ceea ce se spune in articol si dupa cum rusia cryptocomunista a participat la aceeasi minciuna din ultimii 3 ani, mai are cineva dubii ca falsa rusie este unul din multele tentacule ale fiarei antihristice?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button