X

“Marea Resetare a Alimentelor”: Cine este în spatele planului global de re-proiectare a alimentelor?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Jurnalistul James Corbett identifica casta personajelor care conduc Marea Resetare a Alimentelor, un plan de a re-proiecta oferta globală de alimente.  Potrivit jurnalistului James Corbett, furnizarea de alimente în lume este reconfigurată sub masca unei crize false de alimente.

„De la piftelele din praf de greieri şi hamburgeri din insecte până la Organisme Modificate Genetic şi glyphosate, bioreactoare şi microorganisme proiectate, nutrigenomica şi material imprimat în 3D, viitorul „alimentelor” se profilează a fi radical diferit de ceea ce aţi mâncat vreodată”.

Corbett a menţionat că alimentele au fost folosite în istoria omenirii ca un „puternic instrument de control”.

Dar nu este prea târziu să „începem să formulăm propriile noastre planuri de a contracara această agendă” de control. Primul pas este să examinăm cu atenţie cine se află în spatele acestei agende.

Corbett a oferit o descriere detaliată plină de informații despre grupurile și indivizii pe care el crede că sunt promotorii – în istorie și astăzi – ai Marei Resetări a Alimentelor.

Fundația Rockefeller

Potrivit lui Corbett, Rockefellers și fundația cu același nume – care “sunt într-o mare măsură arhitecții Marei Resetări a Alimentelor” – își propun să sporească centralizarea controlului asupra aprovizionării cu alimente, inclusiv “un nou sistem integrat de securitate nutrițională”.

“De la începutul așa-numitei ‘Revoluții Verzi’ la așa-numita ‘Revoluție a Genei’, Rockefellers au fost acolo”, a spus Corbett, “ajutând la evoluția lucrurilor prin donațiile lor ‘filantropice'”.

Corbett a menționat recenta activitate a Rockefellers în Africa, care funcționează sub numele Alianța pentru o Revoluție Verde în Africa. Scopul declarat al alianței – de a “ridica vocea unică a Africii” – “sune frumos și cald, până când afli că 200 de organizații s-au unit să denunțe alianța și activitățile ei”, a spus Corbett.

Corbett a spus că cei 200 de critici ai alianței “afirmă că grupul nu numai că ‘a eșuat fără echivoc în misiunea sa’, dar de fapt ‘a prejudiciat eforturile mai largi de a sprijini fermierii africani'”.

Bill Gates

Corbett a arătat că Bill Gates, în 2009, a recunoscut că s-a uitat la Fundația Rockefeller ca la un exemplu de urmat atunci când a ajutat fiul său să înființeze Fundația Bill & Melinda Gates – deci nu este o surpriză că Bill Gates este foarte implicat în Marea Resetare a Alimentelor.

Gates este “implica literalmente” în resetarea alimentelor prin finanțarea industriei de carne falsă, a spus Corbett.

“Gates a fost, de departe, un important susținător din faza incipienta a burgerului “Impossible” și al substanței alimentare sintetice cultivată în laborator,” a spus Corbett. “El a furnizat, de asemenea, finanțare pentru rivalul Impossible, Beyond Meat… până când acțiunile Beyond au început să se prăbușească.”

Corbett a mai arătat că Gates a investit milioane în “hăcuirea microbiomului” pentru a re-proiecta bacteriile din intestinul uman.”

Gates a devenit cel mai mare proprietar de terenuri agricole din SUA în 2021.

“Vai, mă întreb de ce cineva care este atât de obsedat de a re-proiecta complet oferta alimentară și de a ne face dependenți de substanțele alimentare sintetice cultivate în laboratoarele pe care le finanțează, ar cumpăra terenuri agricole?”, a spus Corbett.

Forumul Economic Mondial

Forumul Economic Mondial (WEF) se află în spatele mai multor aspecte ale așa-numitei a patra revoluții industriale, incluzând inițiativele alimentare ale “Marii Resetări”, a spus Corbett.

Printre alte obiective, WEF dorește ca mai mulți oameni să mănânce mai mulți insecte.

„Dorința lui [Klaus] Schwab de a-i face pe oameni să se îndepărteze de sursele tradiționale de proteine și nutrienți este o latură foarte importantă a agendei Marii Resetări”, a spus Corbett.

Corbett a spus cititorilor că o căutare rapidă a cuvântului „insecte” pe site-ul WEF dezvăluie că organizația a fost avut constant idei precum: „5 motive pentru care mâncarea insectelor ar putea reduce schimbările climatice” și „Insectele ar putea apărea în curând pe meniurile restaurantelor din Europa”.

„Pisicile grase se relaxează acum după săptămâna lor grea la Davos”, a spus Corbett. „Puteți paria că nu se mănâncă crochete de greier sau flambé de molie… deși ei se așteaptă ca tu să o faci”.

EAT Forum (Davos pentru alimente)

Descriindu-se ca fiind „Davos pentru alimente”, o organizație numită EAT Forum – cofondată de Wellcome Trust – spune că este o „platformă globală bazată pe știință pentru transformarea sistemului alimentar”.

Corbett a arătat că, după o analiză din 17 februarie 2022 de către dr. Joseph Mercola, cea mai mare inițiativă a EAT Forum – FReSH – își propune să transforme întregul sistem alimentar și să prezinte parteneri de proiect, incluzând Bayer, Cargill, Syngenta, Unilever și Google.

În plus, Forum-ul EAT, a spus el, lucrează și cu “aproape 40 de guverne din Europa, Africa, Asia, America de Nord, America de Sud și Australia și ajută Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) finanțat de Gates să creeze ghiduri alimentare actualizate”.

USAID

Corbett a amintit de un raport de lucru – “Soluții sistemice pentru adaptarea și oprirea schimbărilor climatice în agricultură, nutriție și sisteme alimentare” – lansat în 2022 de Biroul pentru Dezvoltare Internațională a Alimentelor și Agriculturii (USAID) în conjuncție cu “Hraniți Viitorul”, inițiativa guvernului SUA pentru securitatea alimentară și lupta împotriva foametei la nivel mondial.

“Întregul document este exprimat în vorbirea birocratică sterilă despre “echitate”, “incluziune” și “sustenabilitate”, a spus Corbett (nn. recunoasteți același limbaj la politicienii români – Iohannis, Ciolacu, Ciucă s.a.). “Dar, dacă știi cum să citești printre rânduri, nu este greu să înțelegi ce spune de fapt raportul”.

“Pârghia” pe care USAID o are asupra țărilor în curs de dezvoltare – nu mai puțin de 125 – oferă o perspectivă asupra mentalității alimentelor ca armă, a lui Kissinger, care este baza întregii misiuni a USAID”, a spus Corbett.

“Întreaga afacere miroase a o grabă neo-colonială îmbrăcată în “filantropie” – același tip de preluare teritorială despre care oamenii din Africa și alte părți au avertizat de decenii”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Despre khazarii din stepele Asiei, trecuti de la un pāgânism feroce, la asa zis “iudaism” , cicā prin secolul 8, anul 740 , cam greu de verificat, dar plauzibil. Posibil ei sunt tribul pierdut al lui Dan, din care a iesit/ a si iesit acel spurcat de antihrist, cocotat deja in elita masonica, aristocratica si ecumenista a planetei. Un om cu mai multe māsti 3D, cu senzori si chiar cu roboti androizi , tot dubluri, care vor fi folositi si sunt folositi pânā la acea “încoronare” la Ierusalim, unde i se vor vedea ghiarele, cum suna profetiile ortodoxe. Personal , unele le cred posibile, altele , nu, dar poate se vor indeplini in viitorul apropiat intr-o forma nanotehnologizata, greu de priceput cu sute de ani in urma. Un om spurcat prin care lucreaza duhurile rele si , care va fi omorât de sabia lui HRISTOS Însusi, cand va veni vremea, cum scrie la Biblie. Pânā atunci, atentie foarte mare, sa nu ne spurcam cu alimentele otravite si contaminate de carne de om, sub diverse forme. NU coca cola, nu carne, in afara de peste din apa curata, nu chips, nu bautura fanta, srite, ceai rece de la compania coca cola, faina de greieri, etc, e o lista mare pe internet, in diverse articolr, plus , desigur, nu vaxx, in nici o forma, plus DA: multa multa rugaciune la HRISTOS CEL VIU.
    Pânā atunci, sa ne reamintim ce a profetit Sfântul Arsenie Boca:
    “Profeţiile părintelui Arsenie Boca: „Se va mânca carne de om şi se va bea sânge de om”
    Şi despre un război care va nimici tot ce va întâlni în cale a lăsat câteva avertizări părintele Arsenie Boca. Relatările preotesei Lucreţia Urea şi ale Paraschivei Anghel din „Alte mărturii despre părintele Arsenie Boca”, Editura Agaton, Făgăraş, 2008, vorbesc despre nişte semne înfricoşătoare.

    „Toate aceste semne ni le-a prorocit părintele Arsenie prin anul 1945-1946 şi ne-a citit [tălmacit] din Biblie de la Apocalipsă că se va ridica de la Răsărit un popor fără cruce, va bântui casele oamenilor, le va dărâma, le va nimici, se va călca om pe om, se va mânca carne de om şi se va bea sânge de om. Cine va rămâne din războiul acesta va fi ales ca grâul din pleavă. Pleava zboară, iar grâul rămâne. Se va alege cine va rămâne. Părintele ne-a spus: „Nu vă spun de la mine. Aşa scrie în carte, în Biblie”. “””.
    DOAMNE AJUTĀ!

  2. Câte ceva, despre khazarii din stepele Asiei, trecuti de la un pāgânism feroce, la asa zis “iudaism” , cicā prin secolul 8, anul 740 , cam greu de verificat, dar plauzibil. Posibil ei sunt tribul pierdut al lui Dan, din care a iesit/ a si iesit acel spurcat de antihrist, cocotat deja in elita masonica, aristocratica si ecumenista a planetei. Un om cu mai multe māsti 3D, cu senzori si chiar cu roboti androizi , tot dubluri, care vor fi folositi si sunt folositi pânā la acea “încoronare” la Ierusalim, unde i se vor vedea ghiarele, cum suna profetiile ortodoxe. Personal , unele le cred posibile, altele , nu, dar poate se vor indeplini in viitorul apropiat intr-o forma nanotehnologizata, greu de priceput cu sute de ani in urma. Un om spurcat prin care lucreaza duhurile rele si , care va fi omorât de sabia lui HRISTOS Însusi, cand va veni vremea, cum scrie la Biblie. Pânā atunci, atentie foarte mare, sa nu ne spurcam cu alimentele otravite si contaminate de carne de om, sub diverse forme. NU coca cola, nu carne, in afara de peste din apa curata, nu chips, nu bautura fanta, srite, ceai rece de la compania coca cola, faina de greieri, etc, e o lista mare pe internet, in diverse articolr, plus , desigur, nu vaxx, in nici o forma, plus DA: multa multa rugaciune la HRISTOS CEL VIU.
    Pânā atunci, sa ne reamintim ce a profetit Sfântul Arsenie Boca:
    “Profeţiile părintelui Arsenie Boca: „Se va mânca carne de om şi se va bea sânge de om”
    Şi despre un război care va nimici tot ce va întâlni în cale a lăsat câteva avertizări părintele Arsenie Boca. Relatările preotesei Lucreţia Urea şi ale Paraschivei Anghel din „Alte mărturii despre părintele Arsenie Boca”, Editura Agaton, Făgăraş, 2008, vorbesc despre nişte semne înfricoşătoare.

    „Toate aceste semne ni le-a prorocit părintele Arsenie prin anul 1945-1946 şi ne-a citit [tălmacit] din Biblie de la Apocalipsă că se va ridica de la Răsărit un popor fără cruce, va bântui casele oamenilor, le va dărâma, le va nimici, se va călca om pe om, se va mânca carne de om şi se va bea sânge de om. Cine va rămâne din războiul acesta va fi ales ca grâul din pleavă. Pleava zboară, iar grâul rămâne. Se va alege cine va rămâne. Părintele ne-a spus: „Nu vă spun de la mine. Aşa scrie în carte, în Biblie”. “””.
    DOAMNE AJUTĀ!

  3. Am raspuns in detaliu la articolul cu americana Kathleen Kovalec, ambasadorul SUA in colonia Romania.
    Daca atât ati intelrs din ceea ce am comentat la acest site ortodox, stimata redactie ORTODOXINFO, eu ma retrag cu demnitate si NU mai pun nici un fel de comentariu aici.
    Dvs.urâti evreii, de orice fel.
    Eu vreau ADEVARUL LUI HRISTOS CEL VIU.

    Da, evreii sunt criminali, ipocriti si jidovi.
    Nu îi disculp . Doar ati citit ce am spus CONTRA LOR . Totudi, nu sunt antisemit.

    Evreii de azi, khazari sau nu, asa isi spun ei, sunt impostori la scara istoriei si NU SE TRAG DIN IUDEII / Evreii ADEVARATI AI LUI MOISE.

    Cititi si celalat articol. Ultimul.

    Sunt crestin ortodix si nu sunt iubitori de evrei profitori si plosnite internationale. Totusi, nu urasc evreii / jidovii bankeri si politicieni corupti / khazarii/ ce fac parte din popoarele TURANICE , conform istoric NICOLAE IORGA.

    DUMNEZEU are sa-i pedepseasca pe evreii de azi, jîdani, jidovi sau cubalte denumiri khazare, ashkenaze, mizrahi sau sefarzi. Dracu’ sa-i pieptene !

    Nu va permit, totusi, sa-mi arunxati de 3 ori in fatzā, cum ca eu disculp pe evrei. Întâi invatati istoria, sa siti cine sunt cu adevarat acesti ada zis “evrei”, stimati colegi din redactia ORTODOXINFO.

    Cam putine comentarii aveti aici. Numai eu sunt nebun, scriu adevaruri ascunse publicului si apoi sunt luat in balon de redactia ORTODOXINFO, ca fiind iubitor de “evrei” si disculpator de “evrei”. Jenant…NU STITI ISTORIE. Ce se msi oreda pe la Fac de Teologie, in afara de ecumenism?!

    Daca nu apreciati ce scriu eu, ca crestin ortodox, atunci, pa si la revedere! Ne vedem in rai cu patura in cap. Asa zicea bunica mea crestin ortodoxa.

    Pace si Mantuire!

    Repet: nu sunt iubitor de evrei jidovi/ jidani , dar nici nu urasc jidanii. Ceea ce am scris, cu foarte bune intentii, confirma ca nu sunt iubitor de jidani. Bankerii sunt jidani. Sugatori de sangele popoarelor.

    Este ultimul meu comentariu aici.
    Nu am disculpst niciodata pe jidani/ ecrei/ khazari/ turani/ etc. Ei conduc lumea la pieire si cobducatorii popoatelor, inclusiv românii tac si asculta de jidovi/ khazari/ evrei cu toata istoria lor falsa.

    De ce ad “disculoa” evreii jidovi care au rastignit oe HRISTOS?!!;

    Masurati-va cuvintele!

    DOAMNE AJUTĀ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button