X

Tehnologia CRISPR va scoate bebeluși pe bandă rulantă implantați cu cipuri și modificați genetic după agenda WEF

Black Mirror explores chilling brain implant for kids | Daily Mail Online

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Într-un interviu acordat cotidianului „Welt”, virusologul Prof. Dr. Hendrik Streeck de la Spitalul Universitar Bonn a vorbit despre „ajustarea corpului” şi despre „upgrade uman”: bebeluși mai rezistenți sau microcipuri implantate în mână pe care le puteți folosi pentru a plăti sau a descuia usa.

El crede că toată lumea a visat să-și îmbunătățească abilitățile cognitive: „pentru a putea gândi mai repede sau pentru a îmbunătăți performanța”. Dr. Streeck explică că există trei tipuri de reglare a corpului pentru a face acest lucru posibil: (1) „îmbunătăţirea corpului” cu ajutorul medicamentelor; (2) utilizarea implanturilor de tip microchipuri şi (3) manipularea ADN-ului, înainte de naşterea copiilor.

„Nu există limite pentru imaginație. Orice merge”, explică dr. Streeek. El ia în considerare tehnologia CRISPR: „Putem folosi acest lucru pentru a schimba tot felul de lucruri la oamenii nenăscuți. De exemplu, am putea crea copii care sunt imuni la anumite boli sau mai rezistenți la răceli”. Dr. Streeck avertizează asupra efectelor negative ale modificării genomului uman. Copiii a căror genetică a fost modificată în acest fel s-ar putea confrunta cu efecte secundare imprevizibile și pe termen lung: „Trebuie să vă amintiți întotdeauna că această modificare genetică este transmisă descendenților”.

Forumul Economic Mondial (WEF) a argumentat recent despre dotarea copiilor cu microcipuri in creier. În plus, august 2022, pe site-ul web al WEF, era explicat faptul cum microcipurile din creier nu numai că ar îmbunătăți sănătatea copiilor, prin eradicarea deficiențelor precum dizabilitățile de învățare și depresia, dar ar deschide şi calea pentru ca copiii să dobândească capacități supraumane:

„Supereroii au dominat ecranele mari și mici de o vreme, dar are loc o schimbare subtilă. Mulți copii se așteaptă să dezvolte ei înșiși superputeri. Aceste așteptări pot părea de neatins, dar facem deja primii pași către o societate augmentată”, a scris Kathleen Phillips, colaboratoare WEF, într-o postare pe blog intitulată „Tehnologia îmbunătățită poate schimba modul în care trăim, dar numai cu sprijinul potrivit și viziune”.

Profesorul Streeck a vorbit și despre posibilitatea tehnologică de a avea un cip implantat sub piele pentru a plăti la supermarket. În trecut respinsă drept o „teorie a conspirației”, acum pare ceva „normal”. Xiao Liu a scris pe site-ul Forumului Economic Mondial (WEF) în iunie 2020 că „intrăm în era Internetului trupurilor: colectarea datelor noastre fizice printr-o serie de dispozitive care pot fi implantate, înghițite sau purtate”. Apple se laudă deja cu un nou implant în faza de testare clinică, care le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a-și folosi creierul pentru a-și controla iPhone-ul sau iPad-ul cu gândurile lor. În plus, magazinele de aplicații sunt deja concepute pentru viitoarele cipuri ale creierului.

Consilierul WEF și liderul gândirii transumanismului, Yuval Noah Harari, face chiar un pas mai departe. El visează la un „program antivirus pentru minte”, care să alunge gândurile negative – și probabil, de asemenea, gândurile critice – de la oameni. Apoi, în viitor, crede Harari, „bioinginerii vor lua vechiul corp Homo Sapiens și vor rescrie în mod intenționat codul genetic al acestuia, vor recabla circuitele creierului, îi vor modifica echilibrul biochimic și chiar vor crește membre complet noi. Ei vor crea astfel noi divinități, care ar putea fi la fel de diferiți de noi”. Deci, practic, în mai puțin de jumătate de secol, cyborgii vor înlocui omenirea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Citiți cartea CARBON MODIFICAT de Richard Morgan publicata în 2002. Este un SF interesant care descrie lumea viitorului. Simpaticii noștri “dă elite” vor sa aducă lumea exact în acel stadiu. Lectura plăcută.

  2. Ceea ce descriu satanele astea, este sclavia totala a omului, care nu-si va mai apartine dpdv al trupului, mintii si sufletului, pierzandu-si liberul arbitru si despatindu-se astfel defenitiv de Creatorul sau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button