X

Vaccinații plătesc mai mult pentru asigurările de viață. Firmele de asigurări au pierderi din cauza reacțiilor adverse ale [email protected] c0vid

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Interesele firmelor de asigurări se lovesc acum de interesele Big Farma, pentru că decontarea efectelor adverse ale vaccinurilor Covid se face din bugetul companiilor de asigurări. Josh Stirling, un reputat analist de cercetare în domeniul asigurărilor, a analizat tendințele alarmante în domeniul asigurărilor de viață, date privind mortalitatea și dizabilitățile din ultimii doi ani, constatând că mortalitatea excesivă crește odată cu numărul de doze de vaccin administrat.

Grafic mortalitate excesivă

Una dintre primele reacții din sfera asigurărilor de viață a apărut, anul trecut, în Japonia. Analiștii au făcut niște calcule și au ajuns la concluzia că polițele vaccinaților trebuie să coste mai mult, pentru că riscul de mortalitate este mai mare. Aceeași reacție au avut-o acum și asigurătorii americani, care au ajuns la concluzia că polițele de asigurare de viață trebuie să fie mai mari în statele în care procentul de vaccinați a fost mai ridicat.

”Asigurătorii din SUA au făcut o corelație între numărul de doze și sporul de mortalitate excedentară și au constatat că, cu cât sunt mai multe doze de vaccin anti-Covid administrate, cu atât mortalitatea excedentară la nivelul statului respectiv este mai mare. Apoi au făcut aceeași analiză pe fiecare zonă din statul American respectiv, ajungând la aceeași concluzie. Pratic, excesul de mortalitate în 2022, față de 2021, crește cu 7% cu fiecare doză de vaccin administrată, ceea ce este absolut horror. Analiza s-a făcut în urma discuțiilor care au apărut pe marginea faptului că se percepeau prime de asigurare diferite în fiecare stat american”, ne-a declarat activistul civic Aurelian Popa. Potrivit reputatului analist de cercetare în domeniul asigurărilor, Josh Stirling, în 2022, comparativ cu 2021, cu cât s-au efectuat mai multe doze de vaccin anti-Covid în medie într-o regiune din Statele Unite, cu atât a avut loc o creștere mai mare a mortalității în acea regiune.

Date halucinante

În interviul apărut în theepochtimes.com, analistul Josh Stirling a arătat că, potrivit datelor CDC, mai multe doze de vaccin s-au corelat cu creșteri mai mari ale mortalității. Același fenomen a fost constatat și în Marea Britanie, iar în spitalele germane au fost semnalate problemele legate de imunitate și de fertilitate feminină. ”Potrivit lui Sterling, producătorii de vaccinuri împotriva Covid-19 au întors spatele persoanelor care au suferit reacții adverse de la vaccin și nu se confruntă practic cu nicio consecință financiară pentru acest lucru. Dar există o industrie de mai multe trilioane care are de fapt un mare stimulent financiar pentru a-i ajuta pe cei afectați de vaccin, a spus Stirling”, notează theepochtimes.com. Analistul consideră că, dacă ar fi depistați din timp oamenii care suferă de efecte post-vaccinare, marea majoritate a acestor probleme de sănătate ar putea fi gestionate înainte de a deveni catastrofale. „Dacă putem ajuta oamenii să înțeleagă situația lor actuală de sănătate, atunci, absolut, putem salva o grămadă de vieți”, a spus Josh Stirling.

A crescut numărul tumorilor

După analiza informații agregate din zeci de milioane de vizite individuale în spitalele germane, pe baza procedurilor și diagnosticelor și codurilor de facturare, analistul Josh Stirling a constatat o creștere a numărului de tumori și ale emboliilor pulmonare. ”Au existat multe dovezi că există daune multisistemice. Există, de asemenea, semnale foarte semnificative în problemele fetale, precum și în sănătatea mamei. A existat un semnal din baza noastră de date din aceste date germane despre o creștere cu 67% a ovariectomiilor la femeile de vârstă fertilă, precum și creșteri foarte mari ale diferitelor probleme legate de imunitate. Unul dintre lucrurile surprinzătoare, pe care îl văd peste tot în oamenii din propria mea viață, este cel al problemelor legate de ochi. Nu ați vedea asta într-o analiză a cauzei morții, deoarece problemele legate de ochi nu vă ucid. Dar au existat creșteri de ordin de mărime de 150 la sută în intervențiile chirurgicale legate de ochi și tipuri similare de proceduri”, a mai declarat Josh Stirling pentru theepochtimes.com.

de Claudia Marcu

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de sprijinul vostru! Nu reușim să acoperim cheltuielile necesare pentru luna martie. Doar 0,1% din cititorii noștri ne sprijină și cu greu menținem portalul online. DONAȚII