X

Guvernul este cel responsabil pentru toate efectele adverse! Semnătura pentru vaccinare este nulă. Consimțământul a fost manipulat și viciat

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Faptul că oamenii au semnat formularul de consimțământ pentru vaccinarea anti-Covid nu înseamnă că și-au asumat efectele adverse și că Guvernul nu are nicio responsabilitate. Medicii spun că acel consimțământ a fost viciat și manipulat prin condiționarea dreptului la muncă, la liberă circulație și la o viață socială normală de vaccinare. Totodată, autoritățile i-au asigurat pe români că vaccinul este absolut sigur și că nu produce reacții adverse.

Formularul de consimțământ informat, pe care vaccinații au fost puși să-l semneze, nu are nicio valoare. În primul rând, pe acel formular nu se regăsesc reacțiile adverse posibile, astfel că oamenii nu au fost corect informați, fiind pur și simplu înșelați și manipulați. ”Mie îmi pare foarte rău de cei cărora li s-a manipulat consimțământul, li s-a viciat consimțământul”, ne spune dr. Oana Secară. Aceasta arată că un consimțământ este viciat atunci când se impun restricții, în sensul că nu ai dreptul la muncă, nu ai dreptul la educație, nu ai dreptul la liberă circulație, nu ai dreptul la o viață socială normală.

”Spre deosebire de formularele din centrele de vaccinare, noi, la spital, am avut un formular în care am trecut toate riscurile care apăreau, la momentul respectiv, în prospect. Chiar și așa Pfizer trecuse în prospect o serie de boli, inclusiv decesul. Pentru personalul din spital, dar și cei care se pensionaseră și, în prima etapă, și oameni din comunitate, în centrul nostru de vaccinare din spital am insistat ca acest consimțământ să fie foarte amănunțit, oamenii să-l citească și să se mai și explice o dată care sunt riscurile. Așa ar fi trebuit să fie făcut în toate centrele de vaccinare. De asemenea, am pregătit și o echipă de urgentiști care să fie acolo pentru orice situație de șoc anafilactic. Bineînțeles că am fost foarte criticată pentru această măsură, argumentul criticilor fiind că nu are cum să se întâmple așa ceva”, ne-a declarat dr. Oana Secară.

Decredibilizare totală

Manipulările în vaccinarea Covid, dar și măsurile aberante din pandemie, au făcut ca românii să nu mai aibă încredere în autorități, spun medicii. Nu numai autoritățile s-au compromis în toată această perioadă, ci și medicii, dar, mai ales, mass-media, care a contribuit din plin la presiunile făcute asupra populației pentru acceptarea vaccinului.  ”Eu le-am atras atenția că acest comportament va duce la decredibilizare pe toate planurile. Cel mai grav este că au fost decredibilizați medicii, a fost decredibilizat actul medical și produsele vaccinale, în general, deși unele sunt bune, clar. Pacienții care suferă de infarct sau AVC-uri sunt foarte supărați și nu mai au încredere în medici, atâta timp cât știu că problema li s-a tras dintr-un act medical în legătură cu care ei nu au fost informați. Ei nu și-au asumat toate aceste efecte adverse. Sunt medici care nu au spus ce gândeau cu adevărat pentru că exista o teamă de politicieni, care au fost cei care i-au atacat. Pe de altă parte, au existat medici care s-au temut foarte mult de Covid-19, mai ales că au văzut cazuri grave”, ne-a precizat dr. Oana Mihaela Secară.

Politica sanitară a fost greșită

În Spitalul Municipal Onești, dar, cu siguranță că și în alte spitale din țară, medicii au considerat că acel protocol de tratament Covid-19 poate fi consultat, evaluat și, desigur, ei au decis, susține dr. Oana Secară. Aceasta consideră că impunerea unui protocol medical ca literă de lege și orice decizie pe care o ia medicul cu privire la pacient să se considere abatere de la protocol au fost abuzuri. ”Spitalele ar fi trebuit lăsate deschise și atunci pacienții ar fi avut acces la interniști, la pneumologi. De exemplu, noi am avut pacienți cu Covid pe chirurgie, cu probleme chirurgicale, dar venea infecționistul, făcea interconsultul, făcea schema de tratament, consulta bolnavul periodic, nu se punea problema că-l lăsa singur la chirurgie. Cei care au condus politicile sanitare au greșit. Din punctul meu de vedere, au dorit să arate că există o problemă, pentru că, dacă ar fi gestionat corect situația, atunci nu mai părea că este așa, o problemă, nu mai părea că nu este loc în spital, nu mai părea că nu are cine să trateze pacienții. Dar se dorea să pară o problemă gravă, la o boală cu mortalitate de sub 0,5 la sută”, a mai afirmat dr. Oana Secară.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

 1. Cine are mâinile pătate de sânge să plătească. Să plătescă exemplar ca să nu mai cuteze și alții pe viitor. Atât. Dar cum să-i judeci pe medici când capul sau comanda lor a venit de la conducerea țării? Toți trebuie judecați spre a nu se face vreo nedreptate. Cine însă poate și se încumetă să-i judece pe cei din fruntea țării? Legea ii va judeca prin mâna celor îndrituiți să o aplice. Trebuie mai întâi depuse plângerile împotriva celor vinovați, ca și în cazul jandarmilor care au fost dați în judecată pentru amenzile aplicate fără bază legală.

  1. Este mai mult ca sigur că nu vot plăti acum și Aici, pentru că sunt prea mulți și multe ierarhii care îi susțin. Decizia a venit de mai sus de politicul autohton, care s-a supus și a ordonat mai jos autorităților medicale, care s-au supus complice și poate și de frică! Mă refer la faptul că au fost cumpărați și plătiți pentru fiecare act de deces măsluit. Manageri, medici, asistente sau infirmieri – cozile de topor din ATI – au ucis la ordin, dar plătiți cu vârf și îndesat, că doar “munceau”, nu?!? Dau exemplu : o infirmiera câștiga, cu sporuri și cei 500 de € mită, NET, în “PLANdemie”, 6000 de lei!!! Repet, o simplă infirmiera.
   Imaginați-vă cât câștigau “eroii” cu aură, care dădeau ordine – ca de exemplu în prezent, oncoloaga șprețara cu salariu de 5000 de €, care a luat “cadouri” de 6200 de lei în doar o săptămână și pentru care au sărit 100.de colegi, vă dați seama ce solidaritate mafiota?!? – și managerii, de gen Mahler, Cercel, Marinescu sau sristul Gheorghiță?!?
   Răspund careva?
   Arafat, Tătaru, Cercel, plus Orban, cei mai vizibili și sonori criminali din timpul plandemiei. Răspunde vreunul?
   Plus ministrul de interne care punea jandarmii să sigileze sicriele în care oamenii UCIȘI erau băgați goi în saci negri de plastic.
   Câte mii au fost în situația asta?! Câte sute și mii de familii au suportat aceste crime? De ce nu dau în judecată autoritățile?
   De ce nu s-au făcut autopsii?
   Justiția a tăcut continuu, Parchetul a tăcut, la ordin, Curtea Constituțională a așteptat să fie sesizată, pentru că tot politic sunt numiți judecătorii.
   Cine îi va pedepsi pe toți aceștia?!
   Vă dați seama că a fost genocid, că acesta a fost un holocaust?
   Criminalii stau însă liniștiți și își freacă palmele mânjite de sânge.
   Nu au conștiință.

   1. @ Elias
    Dacă au tăcut și încă tac, să li se ia dreptul de a mai vorbi vreodată de pe poziția pe care au ocupat-o până în prezent, așa este cinstit. Să vină alții de pe băncile școlilor și să le ia locul. Așa ar fi drept și astfel se va cutremura tot omul ce cutează a ocupa un astfel de post și s-ar gândi de zece ori înainte de a da examen la facultățile de profil. La fel s-ar gândi și cei care râvnesc la funcții publice. Iar românii toți s-ar da pe brazdă cum se spune. Hai România, trezește-te, căci la anu îți va trebui conducere nouă, una adevărată precum am zis aici. Părintele Gheorghe Calciu Dumitresa, Dumnezeu să-l odihnească cu drepții, zicea că pentru alegeri ar trebui să se adopte următorul algoritm: fiecare preot duhovnic să-și propună pe cel mai vrednic enoriaș al său și astfel din toți cei vrednici să se aleagă cel mai vrednic ca președinte (și tot așa și pentru celelalte camere). Dragi români, judecați după dreptate și faceți pasul acesta ca să fie bine la tot neamul românesc, deci și vouă, altfel, după cum se vede, bătaia de sus, războiul adică, și ce-or mai veni, ne vor bate fiecăruia la ușă. Iar dacă ne vor găsi vrednici sau cinstiți tot așa ne vor și lăsa, de nu, mila lui Dumnezeu, căci timp am avut destul să ne facem oameni drepți. Nu-i mai votați pe trădătorii de neam și pe cei care au mâinile pătate de sânge, ci pe oamenii cei drepți. De noi depinde viitorul României, de căt de drept judecăm și acționăm fiecare dintre noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de sprijinul vostru! Nu reușim să acoperim cheltuielile necesare pentru luna martie. Doar 0,1% din cititorii noștri ne sprijină și cu greu menținem portalul online. DONAȚII