X

[VIDEO] Aroganța oligarhilor ucrainieni care huzuresc în Dubai, așteptând să se termine războiul din Ucraina

„Batalionul Dubai”: Oligarhii ucraineni care se ascund în Golful Persic

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cetățeni, politicieni și miliardari bogați din Ucraina s-au mutat în Emiratele Arabe Unite odată cu începutul invaziei pe scară largă a Rusiei.

Din cauza distanței mari față de Ucraina, aici nu veți vedea plăcuțele de înmatriculare ucrainene pe mașini. Prin urmare, este necesar să căutați milionari și miliardari ucraineni într-un alt mod, nu mai puțin clasic – în cele mai scumpe hoteluri, restaurante și buticuri.

Potrivit interlocutorilor Ukrainskaia Pravda printre politicieni și oameni de afaceri se află deputații Natalia Korolevska și soțul ei Iuri Solod; Vadim Stolar s-au mutat deja în Dubai; deputatul Suto Mamoian vine adesea în vizită.

Și fostului premier Iulia Timoșenko îi place să se odihnească aici cu familia, aici locuiește oligarhul Valeri Horoșkovski, omul de afaceri Vilen Șatvorian, care este apropiat de fostul ministru al Afacerilor Interne Arsen Avakov, și chiar prezentatorul TV Savik Șuster petrece mult timp pe țărmurile Golfului Persic.

În Dubai, VIP-urile ucrainene se simt protejate, pentru că în UE există monitorizare financiară, iar sub palmierii din Emiratele Arabe Unite, nimeni nu întreabă de unde vin banii, scrie Ukrainskaia Pravda.

Aceeași publicație a scris, anul trecut, despre „Batalionul Monaco“, oameni de afaceri și politicieni ucraineni care huzureau pe Coasta de Azur, pe fondul războiului pe scară largă declanșat de Rusia, aluzie amară la sacrificiul soldaților din Batalionul Azov.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

 1. Batalion Azov = ucrainieni nazisti sângerosi si fara bani
  Batalion Monaco= evrei “ucrainieni” nazisti cu foarte multi bani, slugi sataniste globaliste īmpotriva lui HRISTOS si traficanti pedofili de copii rusi, sirieni, români si ucrainieni catre UE si SUA.

  Interesant este ca tot Putin este “de vinā” de minciunile, fascismul si nazismul din Slava Ukraini.

  Sa nu uitam de AI, inteligenra artificiala si ca generatiilor de români, zeci si zeci de ani NU li s-a predat in scoli , ca si in Ukraina a existat nazism si fascism in Al Doilea Razboi Mondial. Rusii vor termina acest nazism, dar pierim cu totii, toate popoarele in Razboi nuclear WWIII ce vine.

  Cei credinciosi , neîntepati si cu fapte bune, care si-au donat averea la saraci, deci, nu sunt bogati, si cu adevarat credinciosi la HRISTOS , o Mare Mângâiere vor avea: vor fi in Rai cu HRISTOS si isi vor salva sufletele.
  A venit antihrist cu mare jale…Si ce dacā. HRISTOS ESTE CU NOI!

  Doamne ajutā la cine meritā cu adevārat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button