X

Trump: „Pot pune capăt războiului în 24 de ore”

Trump: „Pot pune capăt războiului în 24 de ore”

Fostul președinte american Donald Trump susține că poate pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore și îl critică pe Biden pentru că a riscat războiul nuclear prin trimiterea de tancuri, a spus el în două mesaje video obținute de Daily Mail.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Având în vedere că războiul se apropie cu pași repezi de prima aniversare, Trump spune că Occidentul nu a reușit să trimită un mesaj clar președintelui Vladimir Putin că orice incursiune pe teritoriul ucrainean ar fi inacceptabilă.

„Dacă aș fi președinte”, a spus el în două mesaje video, „războiul dintre Rusia și Ucraina nu s-ar fi întâmplat niciodată, niciodată în milioane de ani”. „Dar chiar și acum”, a adăugat el, „dacă aș fi președinte, aș putea negocia încheierea acestui război oribil în 24 de ore”. 

Trump a spus că este convins că „se poate face”.

 „Trebuie să spui lucrurile potrivite”, spune el, „nu lucrurile greșite”. „Cred”, a continuat el, „că am ajutat la intrarea Rusiei în război spunând, ei bine, dacă ar lua o mică parte din țară, ar fi în regulă. A fost o risipă tragică de vieți”. 

Fostul președinte l-a acuzat în repetate rânduri pe succesorul său, Joe Biden că este slab și că a favorizat escaladarea conflictului. 

Despre trimiterea tancurilor Abrams la Kiev, anunțat de Casa Albă, Trump a numit-o o „alegere ipocrită”. „Situația din Ucraina”, a spus el într-un al doilea videoclip, „este foarte periculoasă, explozivă și se înrăutățește pe zi ce trece”. 

„Slăbiciunea și incompetența lui Joe Biden ne-au adus în pragul războiului nuclear.” 

„Și acum Biden face ceea ce a spus acum 10 luni că va duce la al treilea război mondial. Trimite tancuri americane. A depășit cu mult vremea ca toate părțile implicate să urmărească încheierea pașnică a războiului din Ucraina înainte ca această catastrofă deja îngrozitoare să scape de sub control și să sfârșească prin a duce într-adevăr la al treilea război mondial. 

„Și acesta ar fi un război ca niciun alt război pentru că acesta ar fi un război nuclear”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button