X

Dr. Oana Secară: ”Pericolul cel mare este ca ei să introducă ARN mesager în alte medicamente și populația să-l accepte”

L'ARN messager, un petit brin de matériel génétique aux grandes perspectives thérapeutiques

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Tehnologia ARN mesager, care, practic, învață organismul să se atace singur, va ajunge să fie utilizată în toate vaccinurile existente, avertizează medicii. Deja cercetătorii americani din Big Farma lucrează la un vaccin antigripal cu tehnologie ARN mesager, care ar acoperi toate tulpinile existente până acum, precum și la unul combinat, pentru Covid și gripă. Medicii români se tem că aceste vaccinuri cu ARNm vor fi introduse în schemele de vaccinare obligatorii pentru copii, prin condiționarea accesului la educație.

Nu contează că ARN mesager va codifica proteina spike sau altceva, ci contează că acel ceva care va fi codificat va fi ținta autoatacului, atrage atenția dr. Oana Secară. Aceasta spune că ceea ce urmează trebuie privit cu foarte mare discernământ, pentru că industria va veni cu produse noi, care vor fi poate chiar mai nocive. ”Există intenția de a crea aceste produse multivalente, preventiv, și împotriva gripei și împotriva Covid, și, posibil, cu timpul, și împotriva altor virusuri, cu tehnologia ARN mesager. Pericolul cel mare aproape că nu mai este ca populația să accepte noi doze de vaccin anti-Covid din acest produs pe care ei l-au comercializat până acum, ci ca ei să introducă ARN mesager în alte produse  și populația să-l accepte. Acceptarea poate fi din motivul că se va promova ideea că ar preveni și alte boli, fie din motivul că vor fi introduse obligatoriu în scheme de vaccinare, de exemplu la copii, unde este condiționat accesul la educație, ceea ce este malefic, pentru că vorbim de copii, care sunt ultima redută”, ne-a declarat dr. Oana Secară. Pfizer şi BioNTech au anunţat deja lansarea primei faze a unui studiu asupra unui vaccin candidat pe bază de ARN mesager care combină protecţia contra gripei şi a Covid-19. Reprezentanții Pfizer au declarat că un astfel de vaccin ar putea simplifica practicile de vaccinare împotriva acestor doi agenţi patogeni respiratori, ceea ce ar putea duce la o mai bună acoperire vaccinală pentru ambele boli.

S-a deschis cutia Pandorei

Cercetătorii din SUA au dezvoltat și ei un vaccin antigripal cu 20 de subtipuri de ARN mesager, care se va administra în două doze și care folosește aceeași tehnologie ARN mesager utilizată în serurile Covid-19 dezvoltate de Pfizer / BioNTech și de Moderna. Producătorii susțin acest vaccin experimental include 20 de tipuri diferite, pentru a determina sistemul imunitar să recunoască orice virus gripal pe care l-ar putea întâlni în viitor și că, în experimentele de laborator, sistemul imunitar al animalelor vaccinate s-a apărat împotriva a 18 tulpini diferite de gripă A și două tulpini de gripă B. Într-un interviu apărut în report24.news, un site media din Germania, reputatul prof. dr. Sucharit Bhakdi, care a condus Institutul pentru Microbiologie Medicală și Igienă de la Universitatea Johannes Gutenberg din Mainz, avertiza asupra pericolelor efectelor adverse ale vaccinurilor ARN mesager. ”Celulele endoteliale, cele care căptușesc vasele, și toate celulele care vin în contact cu acest ARNm, sunt atacate de propriul sistem imunitar, iar acest lucru creează cheaguri de sânge, trombi și embolii în tot organismul”, afirma prof. dr. Sucharit Bhakdi.

Rău ireparabil

Pentru că ajunge în ganglionii limfatici, unde întâlnește celulele sistemului imunitar, ARN mesager-ul din vaccin obligă celulele sistemului imunitar să producă proteine spike, în cazul vaccinului anti-Covid, și, ca urmare, ele sunt atacate și de anticorpi și de celulele natural killer. Ca rezultat, foarte multe celule imunitare sunt distruse. Totodată, se distrug celulele care împiedică dezvoltarea tumorilor, astfel că, după vaccinare, se vor dezvolta tot felul de celule canceroase sau cele existente vor avea frâu liber”, susține prof. dr. Sucharit Bhakdi. Profesorul mai avertizează asupra cazurilor de miocardite apărute în urma vaccinării. Acesta arată că leziunile cardiace, odată apărute, evoluează în cicatrici, iar tinerii și copiii afectați de miocardite nu-și vor mai reveni complet niciodată.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

 1. Toate “vaccinurile”sunt otravitoare si distrug, lent , în timp sistemul imunitar al omului creat de DUMNEZEU
  Nici un doctor NU va recunoaste niciodata
  cā “vaccinurile” NU sunt bune, cā sunt o mare eroare a medicinii “moderne” impuse in facultatile de medicina in întreaga lume de magnatul banker Rockefeller, care a impus medicina alopata, negând puterea medicinii naturiste si valoarea inestimabila a imunitatii naturale date de DUMNEZEU.

  Targetul final e uciderea si satanizarea omului si negarea / lepādarea de HRISTOS CEL VIU, SURSA VIETII VESNICE si ducerea a cât de multe suflete cātre iad.

  Daca doamna doctor si marea majoritate a doctorilor formati astfel in universitatile de medicina si farmacie din întreaga lume, ar nega vaccinurile “sigure” si “eficiente”, ei pierd bani multi , peste 4000 euro/ salar pe luna in colonia România+ licentele de medici in”slujba” oamenilor
  Interesul poarta fesul! O Mai cred pe doamna doctor de o curiozitate gen “kill the cat” : re-studierea cobsilor umani intrpati, de Pura curiozitate “stiintif8cā”. Ahaaa : s-au intepati fraierii lepādati de HRISTOS, in loc de curaj, Mori in maxim 3 ani de la a doua îmtepare, hai SA disecam pe VIU viitoarele cadavre, SA vedem ce si cum. Mini de Scuze pentru duritatea ideilor, dar haideti SA vedem si Adevarul la fatā. NU putem slujba la 2 Domni, si lui DUMNEZEU si la cel rāu si viclean, in acelasi timp.

  O parere personals: cine crede in vaxc, NU a credit niciodata cu adevarat in HRISTOS CEL VIU si cake de intoarcere duos inteparea “vaxx” covid, NU EXISTĀ! Se precizeaza clar si limpede (Is is enough clear?) în Apocalipsa Sfântului Ioan, capitolul 14, aliniatele 9-12.

  Deci, praf in ochi cu strategia de “politically correct”, de ARN messager, de schimbare ADN, de fapt OMUL VAXX SE DEMONIZEAZA SI îsi pierde for ever SISTEMUL IMUNITAR CREAT DE DUMNEZEU.

  Alte aberatii ale idolilor medici : in vaxx presente sau viitoare, injevtarea cu nouā proteins spike, sau ce naiba Mai ESTE in realitate, oua fe Dracul, hidre si chimicale si celile de cancer, chipurile noile vaxx vor “proteja” de alte zeci de viitoare “virusuri” ucigase create in laboratoare….sau mixate la fata locului , imprastiate prin drone sau prin contacted umane intre diverse genotipuri de ADN ethnic European, Slav, African, American, Asiatic, etc. Dracul cu pālarie nouā!

  Cum mai poti avea vreodata în viatā încredere in zemurile lor otravitoare de îmtepare si în vrājeala mediaticā a idolilor doctori?!!

  Globalistii lucreazā neîncetat în slujba rāului. Iar, marea majoritate dintre cei buni, dorm frumos, eficient si sigur. Drumul spre iad este întotdeauna pavat cu intentii bune

  DOAMNE AJUTĀ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button