X

Doctorii cer investigații medicale pentru populația [email protected]ă. Epidemie de tromboze, atacuri cerebrale și infarcturi

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Numărul tumorilor, a infarcturilor și a atacurilor vascular cerebrale a crescut alarmant în România, iar trombozele au devenit, deja, ceva obișnuit pentru spitale. Dr. Oana Secară ne spune că, deși nu se recunoaște încă oficial acest lucru, există o legătură clară de cauzalitate cu vaccinarea anti-Covid. ARN mesager învață organismul să se atace singur, susțin medicii, care cer autorităților un screening al populației vaccinate, într-o încercare disperată de a salva viețile oamenilor.

Tehnologia ARN mesager este dezastruoasă pentru că învață organismul să se autoatace, ne spune dr. Oana Secară. Aceasta arată că efectele adverse ale vaccinului anti-Covid au condus la o creștere incredibilă a numărului de tumori, infarcturi, atacuri vascular cerebrale și tromboze și că nu se știe dacă acest proces se va opri sau ce factori îl prelungesc sau îl pot stopa. ”Din păcate, medicii nu pot trata cauza, pentru că deja cauza este scăpată din mână, ei tratează efectul și încearcă să contracareze lipsa de oxigen care a părut la nivelul țesuturilor afectate. Deci cauza, adică autoatacul de pe endoteliul vascular, rămâne. Tratamentele ar trebui făcute înainte de a apărea ischemia acută. Această populație care a primit produsul ARN mesager trebuie supravegheată cu foarte mare atenție și trebuie urmărite toate modificările care apar în timp. Ar trebui să se facă un fel de screening la toate persoanele vaccinate, care doresc, bineînțeles, să vedem dacă există aceste modificări sau evoluții într-o direcție periculoasă. Vorbim de investigații medicale periodice, în etape. Și atunci poate am reuși să identificăm măcar o parte din persoanele care dezvoltă astfel de patologii”, ne-a declarat dr. Oana Secară. Medicul atrage atenția că în toate spitalele sunt persoane cu efecte adverse de la vaccinul anti-Covid, dar nimeni nu vorbește despre ele, deși procentul este de peste 50%, cu diferite grade de gravitate.

Analize specifice

În momentul în care vorbim despre prevenție la fenomene vasculare, obstrucție, formare de trombi, infarctarea anumitor teritorii, este bine să se folosească gama naturistă, evident, cu indicații medicale, susțin specialiștii. Există analize specifice care se fac, dar, fără bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, costurile, care sunt mari, vor fi suportate din buzunarul pacientului. ”Sigur, problemele ar putea fi subclinice și să nu fie depistate la analize, dar să apară, la un moment dat, în manifestările lor grave. Pacienții au dreptul la evaluări periodice, decontate de casele de asigurări, dar ei nu au aceste informații cu privire la ce urmăresc cardiologii, neurologii, când este vorba despre cineva la risc. Și medicii de familie ar putea recomanda aceste investigații, dar fără suspiciuni, fără un motiv, nu pot face asta. Teoretic pot invoca efectele adverse ale vaccinului, dar, practic, depinde foarte mult de felul în care văd ei tot contextul și depinde de felul în care abordează comunitatea medicală acest aspect”, ne spune dr. Oana Secară. Potrivit acesteia, mulți medici nu fac legătura cu vaccinul, fie că refuză să accepte, fie că nu-și pun problema. ”Cred că există și o fază de negare, nu numai la populația generală, ci și la cadrele medicale care s-au vaccinat, pentru că, psihologic, se simt amenințați. Dar starea de negare nu te ajută. Trebuie să te mobilizezi și să faci ceva. De exemplu, creșterea imunocompetenței, să putem ajuta organismul să compenseze prin fel de fel de preparate. Depinde unde este afectarea. Atâta timp cât nu se investighează aceste lucruri, nici nu se pot găsi soluții”, ne-a precizat dr. Oana Secară.

”Deci tot vaccinat”

Prin secțiile ATI din spitalele uiversitare, când se aduce un pacient cu infarct sau AVC, întrebarea pusă este dacă e vaccinat. ”A… Deci tot vaccinat!”, spun medicii. Numărul persoanelor care au dezvoltat tromboze, tumori, accidente vasculare și infarcturi a crescut la un nivel fără precedent. ”În imediata mea apropiere am cel puțin 4 persoane, în jurul vârstei de 50 de ani, fără factori de risc, care au fost diagnosticate cu forme de neoplasm, foarte agresive, instalate brusc și ajunse la fel de brusc într-un stadiu avansat. Una dintre ele a și decedat. În ceea ce privește scăderea capacității sistemului imunitar de a se opune diferitelor infecții, asta este la ordinea zilei. Aproape toți vaccinații pe care îi cunosc din activitatea mea profesională și din cercul de prieteni au semne de scădere a imunocompetenței”, a mai afirmat dr. Oana Secară.

Claudia Marcu

Enter Donation Amount (EUR)

2 comentarii

 1. Pe langa luarea masurilor medicale care se impun, sa nu deznadajduiasca cei in situatia asta, ci sa se intoarca catre Bunul Dumnezeu, mai fierbinte, si sa se impartaseasca cu credinta, cu Trupul si Sangele Mantuitorului.
  S ar putea sa asistam la o taina a credintei, din Voia din Dumnezeu, ca Sfanta Impartasanie sa ii dea organismului ce la ora actuala nici un procedeu medical nu poate reusi: organismul sanatos de dinainte de vaccinare. A spus o parintele grec Ellidie, si de ce nu ar fi asa? Dumnezeu vrea doar sa credem in El, in invatatura Bisericii Sale si sa o implinim, sa vrem doar mantuirea sufletului, si daca va fi asa, nici o intamplare nefasta nu va fi peste Puterea Sa de a o anula, dar trebuie si de la noi credință, iar astazi este delicat, printre noi, la acest capitol, caci multi, spre pieirea lor, din pacate, nu vor sa auda de Dumnezeu.
  De aceea, va rog sa nu cartiti, celor carora nu va place cuvantul meu, caci l am scris pentru cei vaccinati, ca un cuvant de mangaiere, in care eu insumi cred a fi adevarat.
  Suntem impreuna, si la bine si la rau, dar sa ramanem in aceeasi credinta, cu totii. Iar la romani, e si multa bogatie la capitolul asta, mai mult decat in orice popor si tara din lumea asta larga.
  Sanatate si ganduri bune tuturor!

 2. Apocalipsa SFÂNTULUI IOAN,
  Capitolul 14:
  “”” 9. Si al treilea Înger a venit dupā ei, strigând cu glas puternic: Cine se închina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
  10. Va bea si el din vinul aprinderii lui DUMNEZEU, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, si se va chinui în foc si în pucioasa, înaintea sfintilor Îngeri si înaintea Mielului.
  11. Si fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Si nu au odihnā, nici ziua, nici noaptea, aceia care se închinā fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.
  12. Aici este rābdarea Sfintilor, care pāzesc poruncile lui DUMNEZEU si credinta lui IISUS.”””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button